Gokart 200 cc


Påminn meg om neste auksjon
0,- Lederbud
  Slutter om
Budøkning: 200
Budforlengelse: 180

Beskrivelse

Gokart 200 cc med hydraulisk skivebrems og 4-takts motor – passer for alle!

Gokarten har direktedrift og brems på begge bakhjul for optimale kjøre- og bremseegenskaper. En 200 cc "evighetsmaskin" sikrer deg årevis med kjøring uten motorproblemer. Den blir levert med regulator justert til ca. 40 km/t, men kan enkelt justeres opp til ca. 60 km/t. Denne er virkelig morsom å kjøre!

Kraftig motor
Dette er den kjente industrimotortypen GX200 som har et enormt dreiemoment, bra holdbarhet og er meget driftsikker. Hvis man kutter ut regulator får man maks pådrag selv ved høy fart og toppfarten øker til motorens ventilflyt som gir ca. 80 km/t. Bra styrekuler, opplagring og foringer sikrer lang driftstid uten nevneverdig vedlikehold, og skulle det være behov for deler er alle til en hver tid tilgjengelig på lager i Norge til meget hyggelige priser. Direkte kontaktinformasjon til importøren i Norge følger med produktet for best mulig oppfølging.
Både brems og gass er på rattet (butterfly) og dette kan enkelt reguleres opp og ned. Etter behov kan toppfart justeres ned til 25 km/t, men siden dette er en gokart (ment for høy fart og har høy giring) så er det viktig at man kjører et sted der man kan holde tilstrekkelig fart eller hvor det er lite motstand for å unngå sluring med clutchen.

Gokarten leveres montert i følgende hoveddeler: komplett bakstilling, hovedramme, front, sete og sikkerhetsbøyle. Montering tar omtrent en time. En plastkile bak bremsehendel holder bremsene på under transport. Husk å fylle motorolje og sjekke over alle skruer kort tid etter kjøring.
Leveres med knastedekk som vist på vinterbildene.

Uten regulator innkoblet kan man klare 80 km/t med original dreving, og den er enkel å trimme hvis man ønsker ytterligere effekt.Spesifikasjoner:
Motor: 200 cc, 4-takt
Meget bra dreiemoment og holdbarhet
Viftekjølt motor
Luftkjølt sentrifugalclutch
Fast bakaksel
Hydraulisk skivebrems (NB! Bilder viser mekaniske)
Butterfly-ratt
Brems og speed på ratt
Fabrikkjustert til ca. 40 km/t (regulator)
Polstret bøttestol
Stor bakkeklaring
Knastedekk 
Fjæring bak
Leveres uten motorolje (0,6 L)
Lengde: 160 cm 
Bredde: 90 cm

Husk å bruke godkjent hjelm under kjøring
. Det er ikke tillatt å bruke gokarten på offentlig vei eller område. Gjør deg godt kjent med gjeldene regler for ferdsel med gokart.

Klikk her for å følge oss på facebook!

Fraktberegning

Frakt til postnummer: -

Endre postnummer

Budliste

Det er ingen bud på denne auksjonen enda

FAQ