Redskapsbod – Modell Malta


Redskapsbod – Modell Malta
Påminn meg om neste auksjon
0,- Lederbud
  Slutter om
Budøkning: 100
Budforlengelse: 180

Eller kjøp nå for kr 6 990,00

Antall

Beskrivelse

Redskapsbod – Modell Malta fra Skan Holz

Flott redskapsbod fra Skan Holz. Boden leveres i elementer og byr på betydelig enklere montering enn vanlig laftebygg. Boden har et vindu som kan plasseres enten på sideveggene eller bakveggen. Den har også doble dører slik at man får plass til større redskaper uten problemer.

Spesifikasjoner:
Dobbeldør
Galvanisert stål
Takpapp inkludert
Valgfri posisjon av vindu
14 mm planker
16 mm gulvplanker
40 x 40 mm grunnstøtter
Bredde/dybde: 178 x 125 cm
Høyde vegg/møne: 189 x 222 cm
Areal: 2,23 m2
Volum: 4,58 m3
Takvinkel: 22°
Takbelastning: maks 0,75 kN/m2
Kolli: 120 x 200 x 31 cm, 153 kg
Leveres med engelsk monteringsanvisning

Klikk her for å følge oss!

Om SKAN HOLZ
SKAN HOLZ er ekspert på byggesett av høy kvalitet. De har 25 års erfaring med å konstruere og selge byggesett for garasjer, lysthus, terassetak og hytter som er enkle å montere, og de er et av firmaene på dette området med størst suksess. De tilbyr deg kvalitet, erfaring og mye mer.

SKAN HOLZ fokuserer alltid på deg, vår kunde. Du ønsker et solid og avansert system som likevel er rimelig: de tilbyr kvalitetsmaterialer, svært godt håndverk og lettfattelige produkter. Alle byggesettene til SKAN HOLZ er enkle å montere hvis du bare er litt fingerferdig og har de grunnleggende verktøyene.
Svært god kundeservice og entusiasme gjør at SKAN HOLZ kan tilby deg det aller beste. De er markedslederen i det kontinentale Europa.

SKAN HOLZ og Netthandelen tilbyr:
Topp kvalitet
Kort leveringstid
Individuelle løsninger
Godt utprøvd montering
Bredt produktutvalg
Spennende auksjon som kan gi god pris
Ypperlig kundeservice

Topp kvalitet
SKAN HOLZ bruker kun kvalitetsmaterialer. Trematerialene kommer fra bærekraftig skogsdrift. Små uregelmessigheter som kuler, sprekker eller harpiks er ikke defekter, men levende bevis på at materialet er naturlig.

Pålitelig
På en knepen andreplass bak materialer kommer håndverk. Toppmoderne maskiner sørger for stabil, høy kvalitet og presisjon.

Sofistikert
SKAN HOLZs byggesett er spesielt utviklet for egenmontering. De har lyttet til kundene, og etter flere tiårs erfaring kan de garantere deg rask og enkel montering.

Holdbarhet
En av grunnene til at SKAN HOLZ er markedsledere er holdbarheten på produktene. 25 år med byggesett for egenmontering er bevis på det. Konstruksjonen går ikke på bekostning av verken stødighet, brukervennlighet eller utseende.

Fraktberegning

Frakt til postnummer: -

Endre postnummer

Budliste

Det er ingen bud på denne auksjonen enda

FAQ