Innertelt til Bygdin lavvo

Pris: kr 990,00
Fastpris

Du må være logget inn for å kjøpe dette produktet.
 
 
Vekt: 3.6 kg Volum: 17 dm3
Produktdetaljer
Fraktberegning

Innertelt til Bygdin Lavvo
Duk:            190T pustende polyester. Flammehemmende
Størrelse:    500x270x300 cm
Dør:             Myggnett. YKK glidelås
Bunn:          210D P/OXF PU-belagt. Vanntett 4000 mm
Vekt:           3,2 kg

Montering:
Innertelt monteres inn i et allerede oppslått lavvo. Gjør som følger:
- Åpne glidelås i dør
- Løft opp alu. midtstang og tre innertelt inn på stangen. Orienter dør mot dør i lavvo
- Bunn i innerteltet har en T-splitt (for plassering av varmekilde)
- Fest krokene i lavvoens røykåpning
- Fest så innertelt i hempene som er festet i lavvoens yttervegg (2 stk i høyden pr. felt)
- Fest deretter innertelt-bunnen med klips langs lavvoens bunnlinje

Demontering:
- Ta ned innertelt i motsatt rekkefølge som montering
- Innerteltet kan også pakkes sammen med lavvoen
- Husk at dersom teltet er vått, må det tørkes før lagring

God tur!!!

Tast inn postnummer:

Håndtering og emballasje

Husk at håndtering og emballasje blir lagt til på hver ordre og er uavhengig av antall varer på ordren. Håndtering og emballasje er på 99 kr for ordre som skal sendes og 139 kr for ordre som skal hentes.

Hva er et dagsbud?
Dette er en funksjon som gjør det enklere for deg å by på en vare, selv når du ikke har mulighet til å sitte foran PC’en. Dagsbud er et automatisk bud som vil gjelde resten av dagen (frem til fakturering kjøres). Du registrerer en makspris, og så vil dagsbudet forsøke å vinne varen for deg til lavest mulig pris, opp til og med maksprisen du har satt.

Hvis dagsbudet ikke vinner auksjonen vil det forsøke å vinne neste auksjon på den samme varen, ut resten av dagen. Dagsbudet vil slutte å legge inn bud når det vinner en auksjon for deg.

Slik fungerer dagsbud

Hvis du vil endre maksprisen kan du gjøre det under “Mine auksjoner” og “Vis mine dagsbud”. Her kan du også stoppe dagsbudet fullstendig. Dette vil hindre at dagsbudet ditt legger inn flere bud, men det vil ikke fjerne bud som allerede er gitt.

Du kan ikke benytte deg av dagsbud på multiauksjoner, varepartiauksjoner eller kremmerauksjoner.
Hva er en stjerneauksjon?
Hver dag auksjonerer vi bort et utvalg varer til en ekstremt lav pris. Disse auksjonene er merket som ”Stjerneauksjoner”. Stjerneauksjonene er reservert de av våre kunder som enda ikke har en auksjonsvare i ”handlekurven”. Hver kunde kan vinne 1 stjerneauksjon hver dag. På stjerneauksjonene er det færre budgivere som konkurrerer mot budet ditt. Prisen blir derfor svært gunstig.

Dersom du byr på flere stjerneauksjoner vil systemet slette alle vinnerbud utenom den første varen du vant.
Hva er en multiauksjon?
En multiauksjon er ikke bare én, men flere auksjoner på samme vare som foregår samtidig. Hver enkelt auksjon fungerer som en vanlig auksjon, og hver enkelt auksjon som inngår i en multiauksjon kan ha ulike start- og sluttider. Vær oppmerksom på at hvis du byr på flere multiauksjoner så kan du vinne den samme varen flere ganger.

Når du følger linken til en multiauksjon vil du se en oversikt over alle pågående auksjoner på varen.
Hva er en varepartiauksjon?
Dette er auksjoner hvor du byr på flere varer på én gang. Hvor mange varer du byr på kan variere fra auksjon til auksjon, du vil alltid kunne se antall varer like over “gi bud”-knappen. Prisen du byr er per vare. Hvis det for eksempel er 3 varer på auksjonen og du byr 100,- så blir det totale budet ditt på 300 kroner. Dette vil også indikeres i budlista hvor det da vil ligge 3 identiske bud på 100 kroner.

Det er ikke mulig å velge hvor mange varer du skal by på. Her er det regelen “alt eller ingenting” som gjelder.
Hva er en kremmerauksjon?
På en kremmerauksjon kan du by på flere varer på én gang, og du kan selv velge hvor mange varer du vil by på. Hvis det er 3 varer på auksjonen så kan du velge å by på kun én, på to eller på alle tre. Prisen du byr er per vare. Hvis du for eksempel velger å by på 3 varer og du byr 100,- så blir det totale budet ditt på 300 kroner. Dette vil også indikeres i budlista hvor det da vil ligge 3 identiske bud på 100 kroner.
Hva er håndtering og emballasje?
Hos “vanlige” nettbutikker er kostnadene til emballering og håndtering av varene beregnet inn i prisen på varen. Men det har ikke vi mulighet til å gjøre når DU bestemmer prisen. Derfor belastes du kostnader til håndtering og emballasje, beregnet på grunnlag av en gjennomsnittlig ordre. Denne kostnaden beregnes kun én gang per fakturadøgn, uansett hvor mange varer du handler. Dette betyr at hvis du kjøper kun én vare så kan det virke ganske dyrt sett i forhold til prisen på varen. Hvis du i stedet kjøper mange varer i løpet av samme fakturadøgn så blir kostnaden per vare lav.

Hvis du velger å hente varene selv så blir du belastet en litt høyere pris for håndtering og emballasje. I tillegg til vanlig emballering og håndtering må vi også dekke kostnadene til å drifte hentelageret vårt. Medarbeiderne på hentelageret utgjør til sammen flere årsverk, og dette er vi nødt til å dekke inn for i det hele tatt å kunne tilby deg muligheten til å hente varene hos oss.

Du kan lese mer her.