Velkommen til Ingarden Butikk og Showroom

Opplev design, kvalitet og inspirasjon

Du har nå en unik mulighet til å sjekke ut vårt utvalg av hagemøbler og uterom på nært hold i vår nye butikk og showroom!

Mjåvannsvegen 212, Kristiansand

Oppdag en verden av hagemøbler hvor kvalitet møter stil – velkommen til Ingarden, din ultimate destinasjon for alt innen utemøbler. Vår fysiske butikk og showroom på Mjåvannsvegen 212 i Kristiansand er ikke bare et sted å handle; det er en opplevelse som venter på å bli utforsket.

Åpningstider, Ingarden Butikk og showroom
Veibeskrivelse til Ingarden butikk og showroom

Showroom & videosamtale

Ønsker du å utforske våre produkter digitalt eller fysisk? Vi gir deg begge alternativer! Du kan enten ta kontakt for en  gratis videosamtale med oss eller besøke oss på Mjåvann i Kristiansand. Ring oss på telefonnummeret under om du ønsker en digital fremvisning av et produkt.

969 41 080

Du vi få personlig veiledning via videosamtale og du bestemmer selv om vi skal se deg eller ikke. Du vil bli positivt overrasket over hvor effektiv og hyggelig en slik videosamtale er. Om du har enkle spørsmål, som ikke krever vidosamtale så er du fortsatt velkommen til å ringe samme nummer!

 

Se alle hagemøbler og alt innen uterom

 

Skap drømmeplassen ved hjelp av vår inspirasjonsblogg – Vi snakker hage

___________________________

Utforsk vårt omfattende utvalg inne og ute

Hos Ingarden tror vi på å bringe komfort og eleganse til uterommet ditt. Vår butikk i Kristiansand er hjem til et bredt spekter av hagemøbler, fra sofistikerte spisegrupper og loungesett til komfortable daybeds og praktiske oppbevaringsløsninger. Hvert stykke er nøye utvalgt for å tåle den norske sesongen, med slitesterke materialer som sikrer lang levetid.

Personlig service og veiledning

Vår kunnskapsrike stab er her for å veilede deg gjennom vårt sortiment, hjelpe deg med å finne møblene som best komplementerer din uteplass, og gi råd om vedlikehold for å sikre at dine nye hagemøbler varer sesong etter sesong. Enten du er på utkikk etter noe spesifikt eller trenger inspirasjon, er vårt team dedikert til å gjøre din shoppingopplevelse så berikende og hjelpsom som mulig.

Besøk vårt showroom for en håndgripelig opplevelse

Det er noe spesielt med å kunne se og føle kvaliteten på hagemøblene før du tar dem med hjem. I vårt showroom på Mjåvannsvegen 212 kan du gjøre nettopp det. Sett deg ned i våre loungesett, prøv komforten av våre daybeds, og finn den perfekte fargekombinasjonen for din uteplass. Vår utstilling er designet for å inspirere og hjelpe deg med å visualisere hvordan våre møbler kan transformere ditt uterom.

Enkel tilgang og gratis parkering

Beliggende rett utenfor Kristiansand sentrum, er Ingarden lett tilgjengelig fra alle deler av byen. Med rikelig med gratis parkering rett utenfor døren, er ditt besøk til vårt showroom og butikk både praktisk og stressfritt.

Bli med i vårt fellesskap

Vi inviterer deg til å bli en del av Ingarden-familien. Besøk oss på Mjåvannsvegen 212 for å se vårt fulle utvalg av hagemøbler. Hold deg også oppdatert med de siste trendene, stilene, og inspirasjonene ved å følge oss på sosiale medier og besøke vår nettside regelmessig.

Ingarden er mer enn bare en butikk; det er et sted hvor uterom blir transformert. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og hjelpe deg med å gjøre din uteplass til et sant paradis.