Du er her: Forsiden / Servicesenter / N-Service - din trygghetsgaranti!:
N-Service - din trygghetsgaranti! < Tilbake
Det er trygt å handle hos Netthandelen.no. Siden starten i 1997 har flere hundre tusen kunder handlet hos oss. Når du har vunnet én eller flere auksjoner på Netthandelen.no samles alle på én faktura på slutten av dagen. Denne fakturaen inneholder en oversikt over alle auksjonene du har vunnet og hva du skal betale. I bunnen av fakturaen er det en giro med KID-nummer. Fakturaen blir sendt til deg på e-post etter hver avsluttede dag. Når du leser e-posten, ser du at du kan betale giroen via nettbank eller skrive den ut og betale på vanlig måte i bank. Valget er ditt!
På Netthandelen.no er det du som bestemmer prisen. Ser du noe på Netthandelen.no du har lyst på kan du sjekke prisen på varen du vil by på i en forretning som fører varen. Gå så hjem og legg inn bud hos Netthandelen.no. Du får varen du vil ha til den prisen du vil betale, og betalingen er 100 % sikker.
Når det gjelder garantier og reklamasjonsrett, følger Netthandelen.no selvsagt Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven. På den måten blir det å handle hos Netthandelen.no en 100 % trygg opplevelse for deg som kunde. Alle varer kjøpt hos Netthandelen.no er dekket av Forbrukerkjøpsloven til privatpersoner og Kjøpsloven til virksomheter. Vi setter deg enten i direkte kontakt med servicepersonell eller sender deg en ferdig frankert postlapp for varene.
For å gjøre din handel så enkel og oversiktlig som mulig legger vi stor vekt på utvikling av våre nettsider. Skulle du få problemer med en vare kjøpt hos oss, sørger vår support- og returavdeling for å veilede deg som kunde til den hjelpen du trenger så raskt som mulig.
Netthandelen.no legger stor vekt på best mulig service, personlig oppfølging og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel.