Betaling

Etter at fakturadøgnet er avsluttet (04:00) vil vi opprette en ordre for alle varene du har vunnet i løpet av inneværende fakturadøgn. En ordrebekreftelse sendes til din registrerte e-postadresse. Ordren er også tilgjengelig under "Mine ordre".

Vi tilbyr følgende betalingsalternativer:

Faktura

I samarbeid med Collector Credit AB tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger Collector som betalingsmåte får du dine varer før du betaler. Faktura forfaller i løpet av 14 dager etter den er sendt på e-post.

Du må være minst 18 år og kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura. Les mer her.

Samlefaktura

I samarbeid med Collector tilbyr vi også samlefaktura. På samme måte som faktura får du varene før du betaler. Etter du har valgt samlefaktura på en ordre så vil alle dine kjøp som gjøres innen 30 dager samles på en faktura. Denne sendes på e-post rundt den 16. påfølgende måned. Betalingen kan du velge å dele opp på 36 måneder. Fakturaavgift på kr 45 tilkommer. Du må være minst 18 år og kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura. Les mer her.

Forskuddsbetaling

Hvis du ønsker å betale på forskudd kan du betale enten med; nettbank, telegiro, brevgiro eller med giro i banken. Husk å fylle inn riktig KID-nummer, kontonummer og beløp som er oppgitt på ordren. Vi sender alle varer så fort som mulig etter at betalingen er registrert.

Det tar normalt en virkedag etter innbetaling før betalingen blir registrert hos oss, og gjerne noe lengre tid dersom du betaler med giro eller brevgiro.

Betale med kort:

Du blir sendt videre til Netaxept for betaling når du bekrefter bestillingen. Dette er en sikker betalingsløsning hvor dine kortopplysninger ikke blir sendt videre til nettbutikken. Beløpet reserveres på ditt kort og varene legges i kø for pakking med en gang du har utført betalingen. Du kan betale med følgende kort: Visa og Mastercard.

Betale med BankAxess:

Du blir sendt videre til Netaxept for betaling når du bekrefter bestillingen. Dette er en sikker betalingsløsning hvor dine kontoopplysninger ikke blir sendt videre til nettbutikken. Beløpet trekkes fra din konto og varene legges i kø for pakking med en gang du har utført betalingen. Krever at du har BankAxess-avtale med BankID-banken din.

Vipps:

Du kan betale raskt og enkelt med Vipps. Overføringen går via NETS og du trenger kun følge instruksene i Vipps-appen. Beløpet blir reservert når ordren er bekreftet og pengene trekkes når ordren er sendt. Krever smarttelefon med Vipps-app og brukerkonto. Betaling via Vipps følger DNB sine brukervilkår.