Vi snakker hage

Hagetrender 2024

Ti Hagetrender for 2024

Finn din stil med Netthandelen.no! Velkommen tilbake til "Vi snakker hage", der vi utforsker de mest spennende trendene for hagemøbler og uterom i 2024.

Les hele innlegget
Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Å innrede uterommet skal være gøy! Men for mange kan det være både vanskelig og skummelt å sette i gang. Det er investering av både tid og penger, så man bør ha en liten plan før man setter i gang med innkjøp.

Les mer
Pergola & Paviljong

Pergola & Paviljong

Ønsker du å skjerme mot sol, regn og innsyn? Eller bare enkelt lage en sone i hagen, som innbyr til hvilepuls og hygge?Da bør du vurdere en pergola eller paviljong

Les mer
Hvordan vedlikeholde dine utemøbler

Hvordan vedlikeholde dine utemøbler

Hagemøbler fra InGarden er designet for å tåle store temperatursvingninger og værforandringer. Allikevel behøver møblene noe vedlikehold ettersom ethvert materiale vil bli slitt over tid.

Les mer
Allværsmøbler fra InGarden

Allværsmøbler fra InGarden

En typisk norsk sommer byr på alt av vær. Men ute vil vi være, på tross av at været skifter mellom sol og regn i løpet av kort tid. Ønsker du å slippe å tenke på hagemøbel puter som må bæres ut og inn? Da har netthandelen.no løsningen.

Les mer
Sofagruppe eller spisegruppe?

Sofagruppe eller spisegruppe?

Hagemøbelsesongen er her, og det er på tide å tenke på hvordan man vil nyte uteplassen sin i år. For mange av oss handler det om å finne de riktige utemøblene. Men hva bør man velge av sofagruppe eller spisegruppe ut fra behov? Det kan være en utfordring å finne ut av, spesielt når man har begrenset med plass.

Les hele innlegget
Hengestol

Hengestol

De fleste drømmer om å nyte lange sommerdager i solen, kjenne varmen og finne hvilepulsen. Her er utemøbelet som gir deg muligheten til total hvilepuls.

Les mer
Romantisk sommerhage

Romantisk sommerhage

Har du en romantisk sommerhage med markblomster, frukttrær og stor gressplen?Da har vi møblene til deg.

Les mer
Hagesett modell Sunniva

Balkongmøbler

Har du en balkong du ønsker å nyte våren og sommer på, men syntes det er vanskelig å finne utemøbler? Når man skal velge balkongmøbler, er det viktig å tenke på både estetikk og funksjonalitet. Balkongen kan være en flott utvidelse av stuen, men det kan også være en utfordring å finne passende møbler som er holdbare og komfortable. Har du få kvadratmeter til rådighet er det lurt å tenke komfort. Kanskje du bare har plass til en stol – da bør den være god!

Les hele innlegget
Krukkehage

Krukkehage

Er du en av dem som har balkong eller en liten uteplass? Frykt ikke- du kan få en blomstrende hage likevel

Les mer
Utestue, Spisegruppe modell Susanna

Utestue

Mange av oss syntes både våren og sommeren er for kort og ønsker oss flere utedager. Flere og flere drømmer om en hagestue! Et slikt «rom» gir oss følelsen av å kunne nyte utelivet selv når høsten banker på døren, Det kan være riktig så koselig å sitte ute – under tak, når vær og vind herjer.

Les mer
Finn ditt basseng

Finn ditt basseng

Har du gått med en drøm om å få på plass et basseng i hagen eller på verandaen din i sommer? Men du er litt usikker på hvilket basseng du skal velge? Hva trenger du egentlig når det kommer til bassengets størrelse og ikke minst hva må du ha for å ivareta et sunt og deilig badevann i bassenget?

Les mer
Pizzaovn på gass

Nyt den perfekte utendørs pizzaopplevelsen

Å lage pizza utendørs er en fantastisk opplevelse som gir deg muligheten til å kombinere frisk luft, gode venner og de herlige smakene av hjemmelaget pizza. Med en pizzaovn kan du heve utendørs kulinariske eventyr til nye høyder. Denne artikkelen vil veilede deg gjennom trinnene for å lage en deilig pizza i din egen utendørs pizzaovn på.

Les mer
Drivhusdrømmen

Drivhusdrømmen

Drømmer du om å dyrke dine egne grønnsaker og planter, men bor i et område med ustabile værforhold eller begrenset plass? Da kan et drivhus være svaret på dine bønner! Drivhus gir deg muligheten til å forlenge dyrkingssesongen, beskytte plantene mot vær og vind, og kan gi en trygg og stabil vekstforhold for planter som trenger spesiell behandling.

Les hele innlegget
Bålpanne med grillrist

Slik lager du en koselig bålplass i hagen

Å ha en bålplass i hagen er en flott måte å skape en koselig og avslappende atmosfære utendørs. Enten du vil nyte hyggelige kvelder med familie og venner eller bare slappe av alene, kan en bålplass være det perfekte tilskuddet til hagen din. Her vil vi gi deg en trinn-for-trinn guide om hvordan du kan lage din

Les mer
Kafésett Roma, nøttebrun

Høst i hagen

Høsten er en fantastisk tid for hageentusiaster. Det er en årstid der naturen maler landskapet med varme farger og gir oss muligheten til å nyte den siste biten av utendørssesongen. For å få mest mulig ut av høsten i hagen din, er det viktig å forberede og skape et hyggelig utemiljø.

Les mer

Netthandelen Channel

Se alle videoer