Tilbake til Vi snakker hage
Allværsmøbler fra InGarden

Allværsmøbler fra InGarden

Sist endret 03.03.2023 12:23:57

En typisk norsk sommer byr på alt av vær. Men ute vil vi være, på tross av at været skifter mellom sol og regn i løpet av kort tid. Ønsker du å slippe å tenke på hagemøbel puter som må bæres ut og inn? Da har netthandelen.no løsningen.

I vår kategori «Quick Dry» finne du et utvalg av geniale møbler for norsk sommervær. Vi vil nesten påstå at møblene er magiske! Rammen er laget av pulverlakkert aluminium og er derfor værbestandig og veier relativt lite. 

Spisegruppe modell Lisboa

Netthandelen.no tilbyr allværsmøbler fra Ingarden, i to forskjellige materialer, sunbrella og spesialbehandlet olefin. Felles for disse er at de er meget UV resistente – noe som hindrer solfalming, og er hurtigtørkende. Olefin er et syntetisk stoff av høy kvalitet som er svært motstandsdyktig mot fuktighet og smuss samtidig som det tørker raskt. Stoffet er slitesterkt og lett å holde rent.

Solseng modell Cancun

Etter et regnskyll vil du se at møblene tørker hurtig opp, og er klare for bruk på et blunk. En annen stor fordel med å velge disse møblene er at selv de vanskeligste flekker som ketchup og rødvin kan spyles bort. Ønsker du møbler som skal leve over lang tid, kan vi på det aller varmeste anbefale våre Quik Dry møbler. 

Sjekk ut kategorien her!

Quick Dry kategori