Gå til hovedinnhold

Fast lav frakt

Rask levering (1-4 virkedager)

Vi leverer på døren

Kjøp nå - betal senere

Tilbake til Vi snakker hage
Drivhusdrømmen

Drivhusdrømmen

Sist endret 28.06.2022 15:28:21

«Om alle mennesker hadde hatt en hage å stelle, ville verden endelig fått leve i fred»

Å stelle i hagen kan gi fullstendig sjelefred! Det er noe eget ved å stelle med det man har valgt å pryde hagen med. I løpet av de siste årene har drivhus blitt et allemannseie.

Hvorfor drivhus?

Er du usikker på om det er noe man vil trives med å ha, så kan man starte med dyrking i pallekarmer. Ser du gleden i det å dyrke dine egne grønnsaker, vil kanskje det å investere i et drivhus være veldig fornuftig. Prøv å tenk på hva du vil gjøre i drivhuset ditt. Når du vet det, vil det bli enklere å velge hvilket drivhus du vil ha. Et drivhus kan bli din nye avslapning sone, sett inn en godstol og nyt stille stunder.

Netthandelen.no er stolte av å tilby drivhus fra den anerkjente kvalitetsleverandøren Canopia by Palram i forskjellige størrelser og fasonger, men de er alle laget i aluminium og har polykarbonat

Palram - Canopia

Men hva er polykarbonat?

Polykarbonatplatene på våre drivhus er tolags plastplater, noe som de siste årene har blitt mer og mer vanlig fremfor tradisjonelle glassplater.

Det finnes en rekke fordeler med polykarbonat fremfor glass:

 • Hele poenget med et drivhus er å bruke solen for oppvarming slik at rommet oppvarmes og holder på varmen utenom sesongen. Glass gjør at drivhuset varmer seg raskt opp, men det taper dessverre varmen fort. Polykarbonatplatene er laget av en konstruksjon med doble vegger, og denne luftlommen mellom platene gjør at de holder bedre på varmen enn glass.
 • Polykarbonat forvrenger lyset så vekstene blir utsatt for mer diffust lys enn ved glassvegger. Direkte lys kan lettere svi plantene, og planter klarer seg bedre i diffust lys. Diffust lys når rundt plantene slik at de blir mer jevnt oppvarmet, slik at ikke all varme/sol går til den øverste delen av planten.
 • Glass kan knuse, mens polykarbonat er tilnærmet uknuselig. Sammenlignet med glass trenger polykarbonat noe behandling for å forhindre at det gulner og brytes ned. Med riktig behandling med UV-beskyttelsesmidler vil en polykarbonatplate ha en gjennomsnittlig levetid på ti år.
 • Polykarbonatplater trenger lite vedlikehold utover UV-behandling. Glass krever noe mer arbeid. Glass må rengjøres oftere, og siden det slipper inn mer direkte lys kan du bli avhengig av å skyggelegge og være flinkere til å lufte ut hvis det blir for varmt.

Drivhus – Oasis Hexagonal


 •  
  Fast lav frakt
 •  
  Rask levering
  1-4 virkedager
 •  
  Vi leverer på døren
 •  
  Kjøp nå - betal senere