Tilbake til Vi snakker hage
Få det ryddig og oversiktlig

Få det ryddig og oversiktlig

Sist endret 18.04.2023 10:51:22

Ønsker du å få gjort noe med hobbyrommet, garasjen eller verkstedet, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Du er ikke alene! Vi i Netthandelen.no har opplevd dette selv, så her kommer vi med våre beste tips til hvordan du begynner, og våre anbefalinger til hvilke produkter som er smarte å ha for å holde rommet, garasjen eller verkstedet ryddig og oversiktlig.

Hvordan innrede garasjen din så den blir mest mulig ryddig og oversiktlig

Har du gjenstander som har stått over lang tid, kan det være dags for å sortere og kaste, eventuelt gi videre til kjente eller din lokale gjenbruksbutikk hvis gjenstanden er godt bevart. Etter at du har ryddet og fått en oversikt, så er vårt beste tips å utnytte veggene i garasjen din med våre oppbevaringsskap i stål. Oppbevaringsskapene våre er helt geniale til å sette bort alt i fra verktøykasser, sesong aktuelle barneleker eller bare som et tørrskap for mat og husholdningsartikler du har kjøpt inn i litt større kvantum.

Er det litt større og tyngre objekter som skal settes bort så kan vi anbefale vår oppbevaringsreol som tåler opptil 600 kg belastning.
Har du mange små ting liggende, som for eksempel skruepakker, spraybokser, håndverktøy, og så videre, kan vi anbefale våre bokseskap på det varmeste. Med disse kan du virkelig sortere alle dine småting OG merke hver boks med innholdet for perfekt oversikt.

Oppbevaringsskap og oppbevaringshylle
Garasjeinnredninger

Om du har sykkel, eller sykler, hvorfor ikke lagre disse også i høyden når vi først er igang? Hos Netthandelen.no får du et sykkelstativ som gjør dette mulig. Det kan justeres fra 160 cm, som er en grei høyde for å plassere syklene på stativet, til makshøyden på 340 cm som gjør at du får løftet syklene greit opp fra bakken, og frigjort plassen under til annen lagring.

Om du er sykkelentusiast, liker du kanskje å gjøre småreparasjoner og vedlikehold på denne selv. Hos oss får du også det perfekte produkt for dette, og det tar veldig lite plass når det ikke er i bruk! 

Sykkelstativer
I garasjen

For å holde det ryddig i garasjen, er en støvsuger laget for nettopp dette, et smart produkt å ha i inventaret. Våre to garasjestøvsugere har flere funksjoner og endestykker, som gjør det til et fleksibelt verktøy til bruk i både bil, båt, garasje og verksted. Begge kan også brukes til både vått og tørt! 

Dersom du kun er ute etter å feie opp støv og rusk i garasjen eller verkstedet, men ikke liker bruken av brett og feiekost, har vi en genial løsning som passer ditt behov. Vår feiemaskin kan samle opp opptil 12 liter i oppsamleren, og det kan deretter enkelt kastes på ønskelig plass. Og ikke nok med det! Den tar minimalt med plass når du setter den bort etter bruk.

Støvsugere og feiemaskin
I garasjen

Dette var noen av våre tips for å gjøre hobbyrommet, garasjen, eller verkstedet mer ryddig og oversiktlig! Til slutt så vil vi nevne følgende:

- Vi har flere produkter som kan plasseres hjemme ved AR, eller utforskes som 3D-modell. Lær hvordan du bruker det her
- Alle våre varer er lagerførte
- Vi har meget gunstige leverings betingelser
- Rask levering (1 – 4 virkedager)
- Alle våre produkter er til best mulig pris, nemlig – FERDIG PRUTA!

 

 

Netthandelen.no – Geniale løsninger!