Gå til hovedinnhold

Fast lav frakt

Rask levering (1-4 virkedager)

Vi leverer på døren

Kjøp nå - betal senere

Tilbake til Vi snakker hage
Garasjeinnredning - 492 cm

For deg som ønsker en proff garasje

Sist endret 24.01.2023 16:18:48

Er du en erfaren mekaniker, rutinert snekker, eller kanskje eier et verksted og ønsker profesjonelle innredninger? Da har du kommet til riktig artikkel, og riktig butikk. I denne artikkelen vil vi ta for oss våre kvalitetssikre garasjeinnredninger og skuffeseksjoner som vil hjelpe deg med å få orden på verktøy og redskaper, samt gi garasjen eller verkstedet et solid uttrykk.

Hvordan innrede garasjen på et profesjonelt nivå

Denne serien av artikler har nå tatt for seg forskjellige "steg" i hvordan man kan innrede rommet, som skrevet i første og andre artikkel. Produktene vist frem der, kan også være relevant for deg og ditt behov, så om du ikke har vært innom de første artiklene, ta gjerne en titt innom!

Grunnen til at du har kommet til denne artikkelen er kanskje at du har et større behov for større innredninger enn det som er vist i de to foregående artiklene. Første produkt ut er et av våre nyeste, men også et som har vist seg å være midt i blinken for mange kunder. Innredningen inkluderer tre overskap med gassdemping, en fast skuffeseksjon med 5 skuffer og kulleagrende skinner, underskap med doble dører, avfallsmodul med tørkerullholder, samt et dobbelt høyskap med fire innvendige hyller. (mer info under bildene)

Garasjeinnredning – 295 cm

Skuffene i skuffeseksjonene har en maks belastning på 30 kg, på sideskapet er det 50 kg pr hylle, overskapene 15 kg, og verktøytavlene 10 kg. Det medfølger nøkler slike at du kan låse verktøyet inne for sikker oppbevaring. Med innredningen får du egen arbeidsbenk i rustfritt stål hvor du kan utføre arbeid og reparasjoner i god arbeidshøyde (~105 cm). Dersom du vil teste hvordan innredningen ser ut hjemme, skann QR-koden på bildet nederst til høyre, og plasser den i garasjen! 

Garasjeinnredning – 295 cm

 

Tenker du at innredningen over ikke er stor nok for ditt behov, tar vi deg med videre til vårt neste steg av garasjeinnredninger, som øker til en lengde på 340 cm. Denne innredningen tar bort høyskapet, men legger til to ekstra til en total på 5 moduler. Den inkluderer da fem overskap, hvorav fire er med sjalusidør åpning, og en med gassdempere. Videre har vi to faste skuffeseksjoner med fem og syv skuffer samt kullelagrede skinner, underskap med doble dører, avfallsmodul med tørkerullholder, og en egen verktøyvogn på hjul med fem skuffer. Også her følger nøkler med slik at du kan låse verktøyet inne dersom du ønsker det. Arbeidsbenken i stål strekker seg over hele bredden (340 cm), og har samme benkehøyde som forrige innredning (~105 cm).

Garasjeinnredning – 340 cm

Garasjeinnredning – 340 cm

Garasjeinnredning – 340 cm

 

Ønsker du å ta steget opp på øverste hylle, som er det råeste i hele sortimentet vårt, tar vi deg nå videre til innredningen på hele 492 cm. Her dekker du så og si alle behov du måtte ha med tanke på oppbevaring, kvalitet og funksjonalitet. Denne innredningen inkluderer et dobbelt sideskap, et enkelt sideskap, fem overskap med gassdemping, en skuffeseksjon med syv skuffer, en skuffeseksjon med fem skuffer (alle skuffer med kullelagrede skinner), underskap med doble dører og en avfallsmodul med tørkerullholder. Maks belastning er samme per modul/ skuffe/ skap/ verktøytavle som de foregående innredningene. Denne modellen, som de to foregående kan benyttes på flere måter. Se blant annet bilde av gatebilsjåfør Casper Thoresen som har valgt å sette begge høyskap på egen vegg i sitt verksted.

Garasjeinnredning – 492 cm

Garasjeinnredning – 492 cm

Garasjeinnredning – 492 cm

 

Det har kommet en del informasjon over, så for å gi deg en litt bedre oversikt over hva de forskjellige innredningene har, og ikke har, har vi laget en sammenligningstabell. Se på beskrivelsene under "Spesifikasjoner", og finn frem til hvilket produkt som passer deg utifra dine behov og ønsker!

Sammenligning, garasjeinnredninger

 

Da har vi vært gjennom garasjeinnredningene, og det som på mange måter blir grunnlaget for et innredet verksted. Dersom du ønsker å supplere verkstedet med enda litt mer dersom du har mye verktøy og redskaper som skal oppbevares, har vi mange produkter som går inn under den kategorien! Blant våre favoritter, finner du denne skuffeseksjonen med hele 24 skuffer.

Skuffeseksjon på hjul – 24 skuffer

Skuffeseksjon på hjul – 24 skuffer

Midlertidig utsolgt

Varsle meg, Skuffeseksjon på hjul – 24 skuffer

Produktene vist frem i denne artikkelen er våre toppmodeller når det kommer til Verktøy & Garasje, og passer perfekt for deg som ønsker å innrede garasjen på ikke bare proft vis, men også på en oversiktlig måte. Vi håper selvfølgelig at du liker det du har fått sett her, og kanskje i de to foregående artiklene i denne serien hvis du har vært innom de på veien! Som nevnt tidligere, ikke glemt at det kan være produkter der også som er relevant for ditt verksted, hobbyrom, din garasje, eller eiendom. Og ikke glem at alle garasjeinnredninger hos Netthandelen.no kan sjekkes ut med AR- og 3D-teknologi! Ved bruk av AR kan du plassere innredningen direkte på lokasjonen du ser for deg ved hjelp av mobilen din, og med vår 3D-teknologi kan du utforske produktene og attpåtil åpne skuffer og skap! Sjekk ut 3D-illustrasjonen under!

Open-close drawers

Lykke til med valget av garasjeinnredninger! Til slutt så vil vi også nevne at:

- Vi har flere produkter som kan plasseres hjemme ved AR, eller utforskes som 3D-modell. Lær hvordan du bruker det her
- Alle våre varer er lagerførte
- Vi har meget gunstige leverings betingelser
- Rask levering (1 – 4 virkedager)
- Alle våre produkter er til best mulig pris, nemlig – FERDIG PRUTA!

 

Netthandelen.no – Geniale løsninger!


 •  
  Fast lav frakt
 •  
  Rask levering
  1-4 virkedager
 •  
  Vi leverer på døren
 •  
  Kjøp nå - betal senere