Tilbake til Vi snakker hage
For hobbymekkere og bilvaskentusiaster

For hobbymekkere og bilvaskentusiaster

Sist endret 24.01.2023 16:19:22

Er du en av de som liker å tilbringe tid i hobbyrommet, garasjen eller verkstedet, og gjerne skulle hatt litt inspirasjon og anbefalinger til å få system i saker og ting? Da er denne artikkelen fylt med geniale løsninger for deg! Her får du tips til fremgangsmåter og produktanbefalinger fra vårt utvalg.

Hvordan innrede garasjen til hobbymekking og andre småreparasjoner

Også her vil vi anbefale å sortere og kaste, eventuelt gi videre til kjente eller din lokale gjenbruksbutikk hvis gjenstanden(e) er godt bevart, som skrevet i første artikkel av denne serien. Vårt oppbevaringsskap og oppbevaringsreol kan også være relevant for deg, men her vil vi gå enda litt mer i dybden for innredning av rommet du har.

Vi antar at du har gått videre til denne artikkelen fordi du har mer omfattende behov enn bare å få det ryddig og oversiktlig. En stasjonær arbeidsbenk er da greit å få installert. Denne gir MYE for pengene med hyller, skuffer og oppheng til verktøy, og anbefales varmt av både oss og kundene våre, som gir den 5 av 5 stjerner! Her er det perfekt å kunne lagre eksempelvis svamper, vaskemiddel og ellers andre ting du trenger til bilvask, eller kjedespray og rustløser.

Vår Northmark verktøyvogn går utmerket sammen med arbeidsbenken, men kan også stå godt for seg selv. Vogna har 5 skuffer som allerede er fylt opp med verktøy, og har i tillegg to tomme skuffer der du kan legge annet verktøy og utstyr. Med 2 svingbare hjul er den enkel å flytte rundt på etter behov og plass, og er et av våre mest populære produkter!

Om du gjør reparasjoner som forutsetter at du trenger å være mer mobil, er vår avlastningsvogn et greit produkt å ha i inventaret. To av hjulene er sving- og låsbare, og alle 3 hyllene har oppkant som forhindrer verktøyet fra å falle av når det ligger på vogna. Et flott produkt, noe våre kunder har sagt seg enige i! 
Kundeanmeldelse, avlastningsvogn

Garasjeinnredning
Garasjeinnredning

Hvis du ønsker å bygge videre, så kan vi anbefale deg en av våre mange skuffeseksjoner på hjul som gir deg mye lagringsplass, samt mobilitet og mulighet til å flytte verktøyet til der du jobber. Vi har forskjellige størrelser på seksjonene slik at de kan passe ditt behov. Fellesnevnere for alle er at de har håndtak på siden som gjør det enkelt å flytte på den, to av hjulene er svingbare og har bremser, innredningen er laget av pulverlakkert, rustfritt stål og håndtak på skuffer er av aluminium. Skuffene kan også låses og har gummimatter som sikrer at verktøyet ligger godt i skuffene ved flytting av seksjonen.

Skuffeseksjoner
Skuffeseksjoner

 

Toppen av kransekaka, prikken over i-en, rosinen i pølsa – det vi mener at gjør et hobbyverksted, hobbyrom eller en garasje komplett – er en garasjeinnredning. Våre garasjeinnredninger på hjul har vist seg å være en favoritt blant våre kunder, da den er meget mobil med sine fire hjul (der to er svingbare), og du kan plassere mye verktøy og redskaper i skuffer og skap.

Garasjeinnredninger på hjul

Se mer

Ønsker du heller en innredning som skal stå på samme plass over lengre tid, er det klart at det bør vurderes å gå opp litt i størrelse på innredningen. På bildet under, kan du se vår serie med garasjeinnredninger av pulverlakkert stål. Hver innredning kan fint stå alene, men som første bilde viser, så kan du mixe litt om på oppsettet dersom du har plass og ønsker et eller to av de resterende produktene.

Oppsett, garasjeinnredninger - pulverlakkert stål

 

Disse garasjeinnredningene har massevis av oppbevaringsplass, krever minimalt med montering, og du kan som nevnt selv velge det oppsettet du ønsker. Innredningene er laget av pulverlakkert stål, og har en laminert benkeplate av tre. Alle skap og skuffer har lås og magnetlås, og de to innredningene uten hjul har justerbare føtter slik at du enkelt kan justere i forhold til underlaget. Skuffeseksjonen på hjul har 2 svingbare hjul, som gjør at den enkelt kan flyttes etter behov.

Garasjeinnredninger i pulverlakkert stål

Kjøp nå

 

Dette var noen av våre tips for å gjøre hobbyrommet, garasjen, eller verkstedet mer ryddig og oversiktlig! Til slutt så vil vi nevne følgende:

- Vi har flere produkter som kan plasseres hjemme ved AR, eller utforskes som 3D-modell. Lær hvordan du bruker det her
- Alle våre varer er lagerførte
- Vi har meget gunstige leverings betingelser
- Rask levering (1 – 4 virkedager)
- Alle våre produkter er til best mulig pris, nemlig – FERDIG PRUTA!

 

 

Netthandelen.no – Geniale løsninger!