Vi snakker hage

Sofagruppe eller spisegruppe?

Sofagruppe eller spisegruppe?

Hagemøbelsesongen er her, og det er på tide å tenke på hvordan man vil nyte uteplassen sin i år. For mange av oss handler det om å finne de riktige utemøblene. Men hva bør man velge av sofagruppe eller spisegruppe ut fra behov? Det kan være en utfordring å finne ut av, spesielt når man har begrenset med plass.

Les hele innlegget
Hvordan vedlikeholde dine utemøbler

Hvordan vedlikeholde dine utemøbler

Hagemøbler fra InGarden er designet for å tåle store temperatursvingninger og værforandringer. Allikevel behøver møblene noe vedlikehold ettersom ethvert materiale vil bli slitt over tid.

Les mer
Allværsmøbler fra InGarden

Allværsmøbler fra InGarden

En typisk norsk sommer byr på alt av vær. Men ute vil vi være, på tross av at været skifter mellom sol og regn i løpet av kort tid. Ønsker du å slippe å tenke på hagemøbel puter som må bæres ut og inn? Da har netthandelen.no løsningen.

Les mer
Hengestol

Hengestol

De fleste drømmer om å nyte lange sommerdager i solen, kjenne varmen og finne hvilepulsen. Her er utemøbelet som gir deg muligheten til total hvilepuls.

Les mer
Hagesett modell Sunniva

Balkongmøbler

Har du en balkong du ønsker å nyte våren og sommer på, men syntes det er vanskelig å finne utemøbler? Når man skal velge balkongmøbler, er det viktig å tenke på både estetikk og funksjonalitet. Balkongen kan være en flott utvidelse av stuen, men det kan også være en utfordring å finne passende møbler som er holdbare og komfortable. Har du få kvadratmeter til rådighet er det lurt å tenke komfort. Kanskje du bare har plass til en stol – da bør den være god!

Les hele innlegget

Netthandelen Channel

Se alle videoer