Tilbake til Vi snakker hage
Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Sist endret 16.05.2023 10:38:38

Å innrede uterommet skal være gøy! Men for mange kan det være både vanskelig og skummelt å sette i gang. Det er investering av både tid og penger, så man bør ha en liten plan før man setter i gang med innkjøp.

Vårt beste tips er derfor at du tenker først å fremst på hvilke behov du har, og selvfølgelig ta plassen du har disponibel med i betraktningen. Uteplassen skal være et fristed du kan nyte late sommerdager, innby til hyggelige måltider og skape hyggelige sommerkvelds minner. Om du skal starte helt fra bunnen av- altså ikke har noen hagemøbler fra før, så bør du tenkte hvilket type møblement du får først/størst bruk for.

Hvilken møbelgruppe skal jeg velge?

Det kan være lurt å starte med spisegruppe. Det jo noe eget ved å kunne be venner eller samle familien til et grillmåltid og nyte maten utendørs. Netthandelen.no har et godt utvalg i spisegrupper. Om du har stor eller liten plass, så har vi et spisemøbel som passer til deg. Vi har runde bord, avlange bord og firkantede bord. Vi har spisegrupper i både aluminium og kunstrotting, og flere fargevalg innenfor hver av disse kategorier.

Hva om jeg ikke har så mye plass?

Er du en av dem som kanskje bare har plass til et møblement i hagen, så tilbyr Netthandelen.no disse veldig populære kombigruppene. Altså ÉN gruppe som dekker flere behov. Spisegrupper, med behagelige stoler som gjøre at du kan sitte komfortabelt mens du spiser, men samtidig nyte kaffekosen samme plass. Noen av gruppene har også regulerbare stoler slik at du kan sole deg, og ta en liten siesta etter maten.

Våre anbefalinger

Helene er en skikkelig kundefavoritt, nettopp fordi den dekker flere behov på en gang. Det runde bordet innbyr lange måltider, da man ved et rundt bord får lyst å sitte lengre og det gir nærhet til alle som sitter rundt.  Et rundt bord skaper et mykt uttrykk. Stolene har nedleggbar rygg og du kan bruke det som et solmøbel.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Spisegruppe modell Helene

17.990,- 
KJØP HER

 

Flere kombi grupper

Spisegruppe modell Silje

 

Spisegruppe modell Emma – hvit

Spisegruppe modell Emma – hvit

 

Spisegruppe modell Susanna

Spisegruppe modell Susanna

 

Spisegruppe modell Lisboa

Spisegruppe modell Lisboa

 

Spisegruppe modell Milano

Spisegruppe modell Milano

 

Spisegruppe modell Chania

Spisegruppe modell Chania