Tilbake til Vi snakker hage
Daybed modell Florida

Len deg tilbake

Sist endret 14.03.2024 13:34:31

Finn feriefølelsen på din egen terrasse – og nyt sommeren i en behagelig solseng eller daybed Netthandelen.no har et stort utvalg av solsenger og daybeds. Og her skal vi prøve å guide deg gjennom – slik at du kan ta ditt riktige valg av solmøbler til hagen eller terrassen din.

Vet du hvor du vil plassere solmøbelet ditt? Skal den være ved bassengkanten? Under epletreet? Eller har du en liten privat sandstrand?

I denne artikkelen tar vi deg med på en reise gjennom ulike utemøbler og tilbehør som lar deg skape en avslappende og behagelig utendørs oase. Enten du foretrekker solsenger eller daybeds, vil du finne inspirasjon og tips til å skape den perfekte atmosfæren for å lene deg tilbake og nyte de solfylte dagene. Utforsk vårt utvalg av hagemøbler, lær om ulike materialer og stiler, og la deg inspirere til å skape din drømmeuteplass for avslapning og hygge.

 

Solmøbler i aluminium 

Når det gjelder å skape en elegant og moderne utendørs atmosfære, er solmøbler i aluminium et ideelt valg. Med sitt slanke og stilige design kombinert med holdbarheten til aluminiumsmateriale, tilbyr disse møblene både funksjonalitet og estetisk appell. Aluminium er kjent for sin lettvektige natur, som gjør det enkelt å flytte møblene rundt etter behov. I tillegg er det korrosjonsbestandig og tåler ulike værforhold, slik at du kan nyte komforten og kvaliteten år etter år. Enten du ønsker å skape en koselig loungeområde eller en elegant spiseplass utendørs, har Netthandelen.no et bredt utvalg av solmøbler i aluminium som vil oppfylle dine behov. Utforsk vårt utvalg og legg til et snev av moderne stil og komfort til din uteplass eller hage.

Solseng modell Sara

Sara passer inn alle slags miljøer, men må vel sier at den er det perfekte valg om du skal ha den ved basseng kanten. Den er kjempe lett å flytte rundt (med solen) og den tåler en vannsprut. Underlaget er textilen, noe som er veldig hurtigtørkende. Legger du deg ned etter et bad, så trenger du ikke tenke på puter som blir våte eller får vannmerker. Ryggen er justerbar, slik at du kan finne din perfekte stilling i solsteken Sara kommer i sort og hvit.

Solseng modell Sara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Rimeligste på markedet, topp kvalitet og rask levering. Ikke siste gang jeg handler hos netthandelen.no
Solseng modell Sara – hvit
Anmeldelsen ble skrevet av Astrid i mai 2022

1.990,- KJØP HER 

 

Solseng modell Athea

Ønsker du likevel en solseng med madrass/pute, men er bekymret for vannsøl og vannmerker? Da er Athea løsningen din. Athea er en solseng i vår "Quick Dry"-kategori. Solsengen har en ramme av aluminium, og heltrukket med spesialbehandlet olefin, som tåler ALT. På dette materiale kan du søle hva som helst og bare spyle det av. Det er HELT sant! Vannmerker fra en dukkert i sjøen, vil ikke etterlate saltvannsmerker – fordi du kan lett spyle sengen ren. Konstruksjonen av sengen er laget av et «spring system», så leder vannet rett gjennom og materialet/madrassen er dermed overraskende hurtigtørkende. Noe som også betyr at når regnet kommer kan du bare løpe inn å la sengen stå. Athea kommer i sort og hvit aluminiums ramme og det medfølger et overtrekk som kan benyttes for å ta vare på sengen.

Solseng modell Athea

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Stilig solseng. Ingen montering. Perfekt med trekk til å ta over når det regner. Veldig fornøyd
Solseng modell Athea – hvit
Anmeldelsen ble skrevet av Silje i juni 2022

4.990,- KJØP HER 

 

Sjeselong modell Brooklyn

Brooklyn er en nykommer og er helt fantastisk. En dobbel solseng/sjeselong med tykke gode puter. I denne solsengen er det god plass til to personer og den kan stå sammen på «normalt» vis eller plasser mot hverandre på kortsiden. Aluminumsrammen er sort og putene er grå. Brooklyn er et tilskudd i vår «amerikanske familie», så sammen med Manhattan eller New York vil det skape et helhetlig uttrykk i uterommet. Brooklyn har fast stolrygg, som betyr at den ikke er regulerbar. Dette solmøbelet vil garantert gjøre sommeren litt bedre.

Sjeselong modell Brooklyn

8.790,- KJØP HER

 

Solseng modell Cancun

Cancun er en sjelden herlighet. Det er en fantastisk solseng på alle mulige måter. Solsengen er STOR og MYK, faktisk så myk at du ikke ønsker reise deg opp igjen. Solseng Cancun leveres som et massivt stykke solseng med sin enorme madrass på nesten to meter. Nyt sommerdagene på terrassen med denne solsengen mens kroppen svever på en sky av velvære. En mindre pute følger med som ekstra nakkestøtte og hele toppstykket kan justeres på 4 nivåer eller opp til 60 centimeters høyde totalt. Putetrekket er avtagbart og kan vaskes på 30 grader, det er laget av Sunbrella og har putefyll av polypropylenfiber. Puten holder seg fast og fin over tid og trekket er UV-beskyttet for å hindre solfalming. Sunbrella tåler all slags flekker – de kan spyles bort. Puten kan være ute i regnet og tørker raskt opp i solen. Denne solsengen er et musthave og her er det bare å nyte solen alene- eller med en du er glad i!

Solseng modell Cancun

6.990,- KJØP HER

 

Daybed modell Lykke

Daybed Lykke er en antrasitt farget daybed med grå puter og hette. I Lykke kan du skjerme deg mot solen ved å justere hetten i ønskelig posisjon. Hetten har gassdempere og altså stilles i flere ulike høyder. Daybed Lykke har to funksjoner – bruk den som en solseng og legg deg flat for soling, eller del solmøblet opp som en sofa del og en puff. Dette utemøbelet står seg veldig bra sammen med alle Ingardens antrasittfargede møbler, så er du på utkikk etter et helhetlig inntrykk, kan du se på våre utesofaer og spisegrupper i antrasittfarget aluminium.

Daybed modell Lykke

7.790,- KJØP HER  

 

Solseng og daybeds i kunstrotting 

Når det kommer til å skape den ultimate avslapningsopplevelsen i hagen, er det få ting som kan måle seg med solsenger og daybeds i kunstrotting. Disse elegante og funksjonelle møblene gir deg muligheten til å nyte solrike dager og varme sommerkvelder i komfort og stil. Kunstrottingmøbler har blitt en favoritt blant hageentusiaster takket være deres slitesterkhet, allværsbestandighet og luksuriøse utseende. Enten du ønsker å legge deg ned og ta en lur, lese en bok eller bare nyte solens varme stråler, er solsenger og daybeds i kunstrotting det perfekte tilskuddet til din utendørs oase. Oppdag det store utvalget av solsenger og daybeds i kunstrotting hos Netthandelen.no, og gjør hagen din til et avslappende paradis du vil elske å tilbringe tid i.

 

Solseng modell Sunset Beach

Solseng Sunset Beach er en av våre mest solgte, Over 1 300 fornøyde kunder har sikret seg denne lekre, behagelige solsengen. Solsengen har regulerbar rygg og en tykk, god madrass. Det er verdt å nevne at på madrasstrekket er avtagbart og kan vaskes.i maskin.

Kombiner gjerne denne solsengen med Spisegruppe modell Palma, som matcher solsengen perfekt. Slik lager du din egen hyggelige avkoblingskrok som du kan nyte sommeren i.

Solseng modell Sunset Beach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Utrolig fornøyd med disse sol sengene - at vi har valgt å kjøpe flere - tommel opp
Solseng modell Sunset Beach
Anmeldelsen ble skrevet av Camilla i juni 2023

4.490,- KJØP HER  

 

Solseng modell Hampton

Denne solsengen er ny av året, og med sin lekre lyse rotting, på hvit aluminiums ramme innbyr den til late dager i solen. Solsengen har tykk, god madrass med beige trekk. Denne solsengen kan absolutt matches med hvite aluminiums loungegrupper. Madrassfargen på denne solsengen er helt lik putene på Veronica-hvit, Orlando-hvit, Camilla-hvit, Kathrine-hvit og Lilja. En herlig mix av materialer i uterommet skaper liv og sjel. Solsengen rygg er regulerbar og kan heves hele 30 cm. Det er verdt å nevne at på madrasstrekket er avtagbart og kan vaskes i maskin.

Solseng modell Hampton

3.990,- KJØP HER  

 

Solseng modell Linnea

Denne solsengen er for deg som har hagegruppe Luna eller Lara. I tillegg til disse så er solsengen i samme slekt med putekassen vår. Alle nevnte modeller har samme farge i både kunstrotting og puter/madrass Solsengen har regulerbar rygg og tykk, deilig madrass med avtagbart trekk som kan maskinvaskes. Ønsker du mikse solsengen med aluminiums utemøbler kan vi anbefale New York, Vegas, Reno, Brooklyn, Manhattan, København, Kathrine-sort, Emma-sort, Veronica-sort og Orlando-sort, da de alle har samme putefarge som solsengen.

Solseng modell Linnea

3.790,- KJØP HER  

 

Kombinert solseng og sofa modell Zamora

Zamora er et unikt solmøbel. En dobbel solseng er perfekt for å unngå krangel om plassen. Solsengen har nedleggbar rygg som kan stilles i tre ulike posisjoner. Madrassen er tykk og god, og trekket er avtagbart og kan maskinvaskes. Solsengen kan med enkle knep omgjøres til en sofa. Perfekt for deg med begrenset plass. Legg også merke til de kjekke sidebordene som kan brukes til å sette fra seg leskende drikke som trengs i sommervarmen.

Kombinert solseng og sofa modell Zamora

5.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Barcelona

En herlig rund daybed med hette. Hetten beskytter mot sol og  vind. Hetten har gassdempere som gjør det mulig å stille hetten i flere posisjoner – fra helt nede til helt opp. Barcelona har tykke gode puter, med avtagbart trekk som kan maskinvaskes. Denne daybed kan også med enkle knep gjøres om til en sofa, om ønskelig. Alle ønsker seg en daybed som man kan ligge å sløve i og nyte sommeren En daybed er også veldig flott å style med puter og pledd- gjerne mix størrelser og mønster på putene. Da setter du et het eget uttrykk på uteplassen din.

Daybed modell Barcelona

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Oppfylte alle våre krav, veldig fornøyde med denne. Den er enkel. å rydde bort med trekket
som er et must å bestille sammen med daybeden, tar ikke stor plass, Deilig å ligge på.
Anbefales!
Daybed modell Barcelona
Anmeldelsen ble skrevet av Aslaug mari i april 2020

8.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Siesta

Enda et unikt utemøbel. Daybed Siesta er perfekt for late dager i solen. Men hette som beskytter både mot sol og vind, kan justeres i passelig posojon da den har støtdemper. Tykke gode puter som gjør time ute i solen til en behagelig opplevelse. Madrass og putetrekke avtagbare og kan maskinvaskes. Daybed Siesta kan også benyttes som sofagruppe med bord. Siesta kan deles i 4 deler, en sofadel to puffer, og et bord med glassplate og høydejustering. Når daybeden brukes som solmøbel dekkes bordtoppen med en pute og hele møbelet blir mykt og behagelig.

Daybed modell Siesta

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
perfekt og bedre enn det som man ser på bildene, jeg er kjempe fornøyd
Daybed modell Siesta
Anmeldelsen ble skrevet av Lida i mai 2021

14.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Florida

Florida er årets nyhet og er superkul! Daybeden har justerbar rygg og hette som beskytter mot sol og vind. Hetten er justerbar med gassdemper slik at du kan sette hetten i ønsket posisjon. Madrassen er tykk og god, ar avtagbart trekk so kan maskinvaskes. Denne solsengen har du muligens sett i sosiale medier? En meget populær og instavennlig daybed😊

Daybed modell Florida

13.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Puerto Banuz

Den perfekte daybed for to personer. Solsengen er delt i 4 moduler, Et bord i midten som kan plasseres på langs om du ønsker bruke møbelet som en  sofagruppe, med plass til flere Puerto Banuz har tykke gode puter og pynteputer med avtagbare trekk som kan maskinvaskes. Denne daybed har vært i sortimentet vårt i en årrekke og er  en absolutt kundefavoritt.

Daybed modell Puerto Banuz

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
To dagar etter at eg bestilte denne, vart den levert. Ein enorm kasse med alle delane i,
og det er ingenting anna ein må gjera enn å bera delane til der sofaen skal stå. God
kvalitet og mange puter til ryggen. Det følgjer med klyper til å binda dei ulike delane
saman med på undersida, men dei har vi ikkje prøvd. Dei små delane vert hyppig
brukt som puffar hos oss. Når vi dyttar dei på plass att, vert det meir plass på
terrassen. Veldig fornøgd med kjøpet!
Daybed modell Puerto Banuz
Anmeldelsen ble skrevet av Irene i juni 2021

9.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Nella

Nella er det vi kaller en  loveseat, Her er det plass til to personer og møblet har et lite bord som deler setet i to. Her kan kjæresteparet sett seg godt til rett og selnge bena på puffen Nella har tykke gode puter med avtagbart trekk som kan maskinvaskes, Daybed passer perfekt til Sofagruppe modell Karen. Det er samme farge i både puter og kunstrottingen

Daybed modell Nella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Har kjøpt de fleste møblene til vårt uteområde fra netthandelen og er svært fornøyd
med alt. Nella Loveseat overgikk forventningene våre - møbelet ser flott ut og føles
luksuriøst. Putene er av meget god kvalitet. Leveringen var rask og problemfri,
Anbefales!
Daybed modell Nella
Anmeldelsen ble skrevet av Kjersti i juni 2022

5.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Jenny

Jenny er en kjempestor og god sol, som du kan krølle deg sammen i. Solstolen har en myk og behagelig pute, som kan maskinvaskes.. Denne solstolen kalles Papasan – noe som betyr at den er rund og todelt med base og stolsete, og designet stammer opprinnelig fra Asia.

Daybed modell Jenny

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Kjempegod stol å krype opp i.
Daybed modell Jenny
Anmeldelsen ble skrevet av Anne Bente i juli 2022

3.490,- KJØP HER  

 

Daybed modell Madeira

Madeira er vanskelig å beskrive som annet enn et unikt utemøbel designet for late dager i hagen. Daybed Madeira er ikke bare behagelig i bruk men også et lite kunstverk på uteplassen Her kan du legge deg falt og nyte, ja bare dagdrømme og la humla suse. Tykk, god madrass med avtagbart trekk som kan maskinvaskes.

Daybed modell Madeira

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Kjempe fornøyd med produktet. Elsker å slappe av i den. Gode puter og madrass .
Den er ikke så høy, så ser litt liten ut.
Daybed modell Madeira
Anmeldelsen ble skrevet av Anita i mai 2022

7.990,- KJØP HER  

 

Daybed modell Carmen

Carmen er annerledes daybed, som du kan trekke deg helt tilbake i og skjerme deg fra solen. Med sitt stilige design, kan denne daybed minne om et lite «hus» i hagen. Daybed Carmen har tak og gardiner og er en unikt tilskudd til hagerommet. Tykk og god madrass, med avtagbart trekk som kan maskinvaskes.

Daybed modell Carmen

9.990,- KJØP HER  

 

Solstoler i teak

Teakmøbler er alltid i vinden, er tidløst og klassisk Passer like godt på hytten som hjemme. Velger du teakmøbler til ditt uterom, får du utemøbler som holdbare møbler i naturmateriale Teaken er FLEGT-godkjent (Forest Law Enforcement, Governance and Trade).

Adirondack stol modell Stella

Adirondack-stolen har fått navnet fra The Adirondack Mountains, nord for New York. Det klassiske designet har vært i vinden i evigheter. Her får du en deilig stol med fotskammel.

Adirondack stol modell Stella

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Den beste stolen
Adirondack stol modell Stella
Anmeldelsen ble skrevet av Anne i juni 2021

3.990,- KJØP HER  

 

Dekkstol modell Leah

En dekkstol kjennetegnes av sin integrerte fotstøtte. Det behagelige hagemøbelet er populært og lar deg lene kroppen tilbake og nyte en komfortabel sittestilling. Stolens rygg er justerbar og du kan lett finne ønsket posisjon. Varier enkelt hvor du vil benytte en stol, da stolen lettfattelig kan flyttes rundt. Dekkstol Leah er sammenleggbar og kan enkelt oppevares uten å oppta mye plass

Dekkstol modell Leah

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bekreftet kjøper
Veldig positivt overrasket, kjempefine stoler og kvaliteten virker veldig god!
Dekkstol modell Leah
Anmeldelsen ble skrevet av Cecilie i juni 2022

2.490,- KJØP HER  

 

Len deg tilbake

Etter en lang dag med hagearbeid fortjener du å slappe av og nyte resultatene av ditt harde arbeid. Enten det er med en deilig kopp kaffe på terrassen, eller med en god bok i hengekøyen under skyggen av et tre, er det viktig å finne tid til å nyte hagen din. Så len deg tilbake, pust inn den friske luften, og la hagen være ditt personlige fristed hvor du kan finne ro og avkobling. Med de riktige hagemøblene og tilbehøret fra Netthandelen.no kan du skape den perfekte oasen rett utenfor døren din. La hagen bli et sted hvor du kan finne inspirasjon, glede og indre ro.