Gå til hovedinnhold

Fast lav frakt

Rask levering (1-4 virkedager)

Vi leverer på døren

Kjøp nå - betal senere

Tilbake til Vi snakker hage
Netthandelen lanserer AR!

Netthandelen lanserer AR!

Sist endret 24.01.2023 16:21:37

Nå kan du utforske flere av våre produkter i AR og 3D! Sistnevnte er kanskje et kjent begrep for de fleste, men er du en av de som har hørt lite om AR, eller kanskje ikke i det hele tatt? I denne artikkelen forklarer vi hva dette er, hvordan du bruker det, og hvorfor det kan være smart for deg å bruke for å finne produktet for deg!

AR

Forkortelsen "AR" står for "Augmentet Reality", eller "Utvidet Virkelighet" på norsk. Med denne teknologien kan du plassere et produkt i huset, hagen, hobbyrommet eller garasjen for å se om produktet passer på det området du har sett for deg et nytt innkjøp. Når produktet har lastet inn, kan du deretter bevege rundt på det for å finjustere vinkel og posisjon. I modellen under her viser vi kjapt steg-for-steg hvordan du bruker AR hos Netthandelen!

AR, steg

Slik ser det ut når du har tatt bilde!

Verktøyvogn fra Northmark – 650 deler

 

For å se flere produkter som dette
- gå inn på vår AR-kategori på knappen under!

 

AR

 

3D

I tillegg til AR-funksjonen, lanserer vi også en 3D-visning på de samme produktene! Ved å trykke på den tilegnede knappen ved bildet, vil det åpne seg et vindu der du kan se produktet på en helt ny måte. Slik kan du studere detaljer og funksjoner før du går til innkjøp av varen. På produktene i kategorien vår "Verktøy & Garasje" som tilbyr AR og 3D, kan du dobbeltklikke på 3D-modellen og se produktet med utvalgte skuffer og skaper åpne! Se illustrasjon i GIFen under.

Open-close-GIF

Hvorfor AR og 3D?

Netthandelen har ikke en fysisk butikk, så for å gi deg en tryggere følelse av at produktet passer hjemme hos deg, vil du nå kunne se sofagruppen, spisegruppen, garasjeinnredningen eller spabadet, uten å måtte dra fra eiendommen! 

Og som alltid: Hos Netthandelen.no er alt FERDIG PRUTA, og du kan få det LEVERT PÅ DØREN! 


 •  
  Fast lav frakt
 •  
  Rask levering
  1-4 virkedager
 •  
  Vi leverer på døren
 •  
  Kjøp nå - betal senere