Tilbake til Vi snakker hage
Pergola & Paviljong

Pergola & Paviljong

Sist endret 16.05.2023 10:15:07

Ønsker du å skjerme mot sol, regn og innsyn? Eller bare enkelt lage en sone i hagen, som innbyr til hvilepuls og hygge?Da bør du vurdere en pergola eller paviljong

Pergola

Pergola 3 x 3 – Antrasitt

Pergolaen kommer opprinnelig fra Italia, og er benyttet i hager helt fra renessansetiden. Hensikten var å bygge inn gangstier i hagene og ha noe som slyngplanter kunne feste seg til. Nå brukes ordet pergola helst om sitteplasser ute, med et slags åpent tak. Netthandelen.no har flere forskjellige pergolaer, i både tre og aluminium. Du har også farge- og størrelses valg.

Det første du bør gjøre før du kjøper en pergola er å tenke på hvilket formål den skal ha, og hvor den skal plasseres. Pergola fra Netthandelen.no kan stå ute hele året, bare sørg for å la lameller stå åpent så snøen faller gjennom. Ved store snømengder anbefaler vi å fjerne snøen. Unner du deg en pergola i hagen, vil du kunne sitte tørt når regnet kommer. Taket er tett når lameller er lukket. Det er innebygd drenering, i sidestolper, slik at vannet renner ned og ut på bakken.

Sidevegger selges separat, slik at du kan velge hvor mange vegger du vil ha.

Sidevegg til Pergola 3 x 3 – Antrasitt

Nytt av året er at vi nå også selger belysning til Skagen pergola! Selges separat fra produkt.*

LED belysning til Skagen pergola 3 x 3 meter
*passer kun Pergola Skagen 3 x 3 meter

Paviljong

Netthandelen.no tilbyr også et flott utvalg av helårspaviljonger. De aller største kommer fra kvalitetsleverandøren Canopia by Palram.

Helårspaviljong – 3 x 3 – Hvit

I likhet med pergola, kommer helårspaviljongene fra Ingarden i flere størrelser og farger. Paviljonger har i en årrekke vært netthandelen.no sin bestselger. Det er et utrolig populært innslag i hager, campingplasser – ja det finnes nesten ingen steder der man ikke vil ha glede av å sette opp en paviljong. I motsetning til pergolaens flate, firkantede tak – har som oftest en paviljong et vinklet tak. Taket er dekket av polykarbonat plater. Under taket sitter du tørt året rundt, Husk å fjerne snø fra taket om vinteren.

Det medfølger myggnetting og forheng på paviljongene fra Ingarden.

Helårspaviljong, InGarden