Tilbake til Vi snakker hage
Hagetrender 2024

Ti Hagetrender for 2024

Sist endret 27.03.2024 15:14:28

Finn din stil med Netthandelen.no! Velkommen tilbake til "Vi snakker hage", der vi utforsker de mest spennende trendene for hagemøbler og uterom i 2024.

Med vårt omfattende utvalg på Netthandelen.no, fra spisegrupper og sofagrupper til pergolaer og utekjøkken, er det enkelt å oppdatere uterommet ditt i tråd med de nyeste trendene. La oss dykke inn i hva året har å by på – dette er hagetrendene for 2024!

Disse 10 hagetrendene er samlet ved hjelp av ChatGPT, og supplementert med våre egne meninger, erfaringer og kunnskaper. Er det noen av trendene i listen du er mer interessert i å lese om, klikk på linken, og den tar deg til det avsnittet du velger. Ellers kommer alle hagetrendene på løpende bånd nedover i artikkelen!

  1. Bærekraftige valg

  2. Fleksible og modulære løsninger

  3. Teknologi i hagen

  4. Naturinspirerte farger og materialer

  5. Multifunksjonelle møbler

  6. Vertikal hagebruk

  7. Uterom som en forlengelse av hjemmet

  8. Bohemsk og avslappet stil

  9. Utendørs kjøkken for den ultimate opplevelsen

  10. Minimalistisk eleganse

I tillegg kommer vi med en oversikt over utvalget Ingarden, OutLounge og Netthandelen.no har å tilby av utvalg. Klikk her for å bla ned til denne delen av artikkelen.

 

1. Bærekraftige Valg

I takt med en økende miljøbevissthet, ser vi en trend mot hagemøbler produsert i bærekraftige materialer. Vårt utvalg inkluderer møbler laget av resirkulerte materialer og FSC-sertifisert tre, som ikke bare er bra for planeten, men også tåler det norske klimaet.

Videre understreker vår dedikasjon til miljøet seg gjennom vårt nøye utvalgte sortiment av teakmøbler. Teak er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og naturlige motstand mot vær og vind, noe som gjør det til et ideelt valg for hagemøbler. Våre teakmøbler kommer fra ansvarlig forvaltede skoger, sikret gjennom strenge FSC-sertifiseringsprosesser. Dette sikrer at ikke bare får du møbler som kan tåle det skiftende norske klimaet, men du bidrar også til en mer bærekraftig verden.

Teakmøblene våre representerer en perfekt blanding av stil, komfort og bærekraft. Med et tidløst design som aldri går av moten, tilfører disse møblene en følelse av eleganse og varme til ethvert uterom. Enten du er på utkikk etter en robust spisegruppe som kan samle hele familien for måltider under åpen himmel, eller en koselig loungesett for avslappende sommerkvelder, tilbyr vårt utvalg av teakmøbler den perfekte løsningen. Ved å velge teak, investerer du ikke bare i langvarig kvalitet og estetikk, men også i fremtiden for vår planet. Oppdag hele vårt utvalg av bærekraftige teakmøbler, og ta et skritt mot en grønnere og mer stilfull uteplass.

Teak

 

2. Fleksible og Modulære Løsninger

2024 handler om fleksibilitet. Våre modulære hagemøbler lar deg enkelt omorganisere uterommet for å passe til enhver anledning, enten det er en stor familiegrillfest eller en rolig kveld for to.

I tillegg til den generelle fleksibiliteten som våre modulære hagemøbler tilbyr, tar vi konseptet et skritt videre med våre innovative sofagrupper. Disse sofagruppene er utstyrt med en unik justerbar del, ofte referert til som en "soldel", som enkelt kan transformere sofaen til en solseng. Dette gir deg den ultimate fleksibiliteten og komforten, enten du ønsker å nyte solen alene eller skape ekstra sitteplasser under sosiale sammenkomster. Denne funksjonen er spesielt designet for å møte dine behov for både avslapning og underholdning, uten å måtte investere i separate møbler for hvert formål.

Vårt utvalg av hagemøbler med hev-og-senk bord representerer det ypperste innen funksjonalitet og stil. Disse gruppene er ikke bare et bevis på vår forpliktelse til innovasjon, men de viser også hvordan moderne design kan møte praktiske behov. Enten du planlegger en stor fest eller en intim kveld ute, lar disse fleksible løsningene deg tilpasse uterommet ditt med enkelhet og eleganse. Utforsk vårt utvalg av hagemøbler med hev-og-senk bord, og oppdag hvordan du kan transformere uterommet ditt til et allsidig paradis som er klar for enhver anledning.

Hagemøbler med hev-og-senk bord

 

3. Teknologi i Hagen

I en tid hvor teknologi beriker hver del av våre liv, er det ingen grunn til at hagen skal være et unntak. Med vårt utvalg av smarte hageinteriør og lysløsninger, kan du enkelt skape og kontrollere atmosfæren i uterommet ditt. Fra stemningsfulle LED-lyslenker som lyser opp kveldene til effektive varmelamper som forlenger brukstiden av uterommet langt utover de varme sommermånedene, har vi alt du trenger for å gjøre hagen både funksjonell og innbydende.

Våre varmelamper og terrassevarmere er spesielt designet for å gi komfort og varme på kjøligere dager og netter. Enten du ønsker å nyte en rolig kveld ute eller underholde gjester, sikrer disse løsningene at du kan gjøre det i behagelige temperaturer. Vårt utvalg inkluderer ulike modeller som passer ethvert behov og designpreferanse, fra diskrete varmelamper som kan integreres naturlig i uterommets estetikk, til kraftige terrassevarmere som blir et stilfullt midtpunkt i seg selv. Utforsk vårt utvalg av varmelamper og terrassevarmere for å finne den perfekte løsningen for ditt uterom.

I tillegg til varmeløsninger, tilbyr vi et bredt spekter av hageinteriør og lys som ikke bare lyser opp din uteplass, men også tilfører et personlig preg. Våre lysløsninger er designet for å skape den perfekte stemningen for enhver anledning, fra avslappede familiekvelder til festlige sammenkomster. Ved å kombinere funksjonalitet med estetisk appell, gjør våre produkter det enkelt å nyte uterommet ditt til det fulleste, uansett tid på døgnet eller årstiden.

Hageinteriør & lys

 

4. Naturinspirerte Farger og Materialer

2024 bringer hagen nærmere naturen med møbler i jordnære farger og naturlige materialer. Vårt utvalg av teak- og rottingmøbler komplementerer denne trenden perfekt, og skaper en harmonisk atmosfære i uterommet.

Vår lidenskap for natur og bærekraft gjenspeiles i vårt nøye utvalgte sortiment av rottingmøbler, som ikke bare er estetisk tiltalende, men også miljøvennlige. Rotting, kjent for sin robusthet og fleksibilitet, tilbyr en unik kombinasjon av holdbarhet og lett vekt, noe som gjør det til et ideelt valg for både innendørs og utendørs bruk. Våre rottingmøbler, tilgjengelige i en rekke design fra klassiske til moderne, er designet for å tåle elementene samtidig som de beholder sin naturlige skjønnhet over tid. Dette gjør dem til en perfekt investering for de som ønsker å skape et varig og innbydende uterom.

I tillegg til deres praktiske fordeler, bringer våre rottingmøbler en følelse av organisk eleganse til ethvert uterom. De jordnære fargene og de naturlige teksturene harmonerer med utendørs omgivelser, og skaper en sømløs overgang mellom hjemmet og naturen. Enten du er ute etter en koselig sittegruppe for avslappende sommerkvelder, eller en romslig spisegruppe for utendørs samlinger, vil vårt utvalg av rottingmøbler møte dine behov med stil og funksjonalitet. Utforsk vårt utvalg av rottingmøbler for å finne det perfekte tillegget til din hage eller terrasse.

Hagemøbler – rotting

 

5. Multifunksjonelle Møbler

Vårt utvalg av multifunksjonelle hagemøbler er nøye utvalgt for å sikre at du får mest mulig ut av uterommet ditt, både når det gjelder komfort og funksjonalitet. Våre solsenger med justerbare ryggstøtter tilbyr den ultimate fleksibiliteten for soling eller avslapping i skyggen, mens våre spisegrupper er designet for å akkommodere mange sitteplasser, perfekt for større samlinger eller familie middager under åpen himmel. Disse møblene er ikke bare praktiske, men også stilige, og bidrar til å skape et innbydende og funksjonelt uterom som du kan nyte gjennom hele sesongen.

I tillegg til å tilby praktiske løsninger for avslapning og sosialisering, forstår vi viktigheten av fleksibilitet i uteromsdesign. Derfor inkluderer vårt sortiment også møbler med innovative løsninger som soldeler, som lar deg tilpasse møblenes form og funksjon etter behov. Enten det er for å konvertere en sofa til en solseng for en ettermiddagslur, eller justere sittekomforten for å nyte en bok i det fri, gir disse multifunksjonelle møblene deg friheten til å skape et personlig tilpasset uterom.

Ved å velge multifunksjonelle hagemøbler fra vårt sortiment, investerer du i fleksible og holdbare løsninger som forbedrer livskvaliteten utendørs. Utforsk vår side dedikert til denne type modeller, som fremhever våre mest innovative og fleksible møbler, inkludert de med soldel og justerbare ryggstøtter. Disse nøye utvalgte modellene er perfekte for enhver som ønsker å maksimere bruken av sitt uterom med stil og komfort. Besøk siden nå for å finne de ideelle løsningene som vil transformere din hage eller terrasse til et dynamisk og innbydende uterom.

Multifunksjonelle hagemøbler

 

6. Vertikal Hagebruk

For de med begrenset plass, tilbyr vi løsninger for vertikal hagebruk som lar deg dyrke alt fra urter til blomster, uten å ofre gulvplass. Dette er en flott måte å tilføre grønt i alle uterom.

I en verden hvor uterom ofte kan være begrenset, tilbyr Netthandelen.no kreative løsninger for å maksimere din nytelse og komfort uten å kreve mye plass. Våre sittehengekøyer og hengestoler representerer en unik trend innen uteromsinnredning for 2024, som kombinerer stil, komfort og en følelse av svevende letthet. Disse hengende sitteplassene er ikke bare et blikkfang, men de tilbyr også en uovertruffen avslapningsopplevelse, hvor du kan svinge lett med brisen og finne din egen fredelige flukt i hagen eller på balkongen.

Vårt utvalg av sittehengekøyer og hengestoler er designet for å passe inn i ethvert uterom, fra den mest romslige hagen til den koseligste balkongen. De er ideelle for de som ønsker å skape et personlig avslapningshjørne, hvor man kan nyte en god bok, en kopp te, eller bare ta en velfortjent hvil i løpet av en travel dag. Med enkel installasjon og muligheten til å fjerne dem når de ikke er i bruk, tilbyr disse hengende stolene en perfekt blanding av funksjonalitet og estetisk appell.

Oppdag vårt utvalg av hagestoler og hengestoler for å finne den perfekte løsningen for å berike ditt uterom med både stil og komfort. Enten du foretrekker den klassiske sjarmen til en hengestol eller den avslappede følelsen av en sittehengekøye, har vi alternativene som vil hjelpe deg med å transformere ethvert uterom til din egen private oase

Ingarden – Hagestoler

 

7. Uterom som en Forlengelse av Hjemmet

Med vårt brede utvalg av pergolaer, paviljonger, utestuer og terrassetak, er det enklere enn noensinne å skape et uterom som føles som en naturlig forlengelse av hjemmet ditt.

Å transformere uterommet til en sømløs forlengelse av ditt hjem handler ikke bare om estetikk, men også om å skape funksjonelle områder som inviterer til avslapning, underholdning og samvær med familie og venner. Våre pergolaer tilbyr en stilfull løsning for å definere uterommet ditt, samtidig som de gir fleksibilitet i bruk av lys og skygge, noe som gjør dem til et ideelt valg for de som ønsker å nyte det beste av begge verdener. Utforsk vårt utvalg av pergolaer for å finne den perfekte rammen for ditt uterom.

OutLounge – Pergola

 

Paviljonger, på sin side, tilbyr en elegant og beskyttende tilflukt, perfekt for å skjerme mot solen på varme dager eller gi ly på de mer uforutsigbare. Med et utvalg av design fra det klassisk elegante til det moderne minimalistiske, kan du finne en paviljong som ikke bare komplementerer ditt hjem, men også forbedrer din utendørs livsstil. Se vårt utvalg av paviljonger for å oppdage hvordan du kan skape et sjarmerende fokuspunkt i hagen din.

OutLounge – Paviljong

 

For de som ønsker å nyte uterommet sitt året rundt, tilbyr våre utestuer og terrassetak den ideelle løsningen. Disse strukturene gir beskyttelse mot elementene, samtidig som de lar deg nyte utsikten og følelsen av å være utendørs, uansett værforhold. Enten du drømmer om en koselig vinterhage eller en skyggefull sommerretrett, har vi alternativene som vil gjøre drømmen til virkelighet. Ta en titt på vårt utvalg av utestuer & terrassetak for å finne den perfekte utvidelsen til ditt hjem.

OutLounge – Utestue & terrassetak

 

8. Bohemsk og Avslappet Stil

Den bohemske trenden fortsetter å vokse, og våre fargerike puter, rustikke treverk og håndlagde detaljer lar deg enkelt skape en avslappet og innbydende atmosfære i hagen.

I hjertet av den bohemske stilen ligger en feiring av natur, frihet og kreativitet, noe som gjenspeiles i vårt utvalg av hagemøbler og dekor. Ved å kombinere elementer som myke tekstiler, varierte mønstre og etniske motiver, kan du skape et personlig og inspirerende uterom som inviterer til ro, refleksjon og samvær. Denne stilen oppmuntrer til å blande og matche ulike teksturer og farger, noe som gjør hvert uterom unikt. Våre hagemøbler er nøye utvalgt for å gi deg friheten til å uttrykke din personlige stil og skape et bohemsk paradis rett utenfor din egen dør.

For å virkelig omfavne den bohemske livsstilen i ditt uterom, anbefaler vi å utforske vår samling av kafésett. Disse settene tilbyr den perfekte blandingen av komfort og stil, og er ideelle for å skape et avslappet samlingspunkt for familie og venner. Enten det er for late dager i solen eller stemningsfulle kvelder under stjernene, gir våre kafé- og loungesett den nødvendige komforten og fleksibiliteten for å nyte livet utendørs. For å fullføre looken, vurder å legge til noen utvalgte dekorative elementer som fargerike utendørs tepper, lanterner, og planteholdere, som alle bidrar til den avslappede, men likevel stilfulle atmosfæren som er kjennetegnet for bohemsk design.

Ingarden – Kafésett (og hagesett)

 

9. Utendørs Kjøkken for den Ultimate Matopplevelsen

Våre utekjøkken-løsninger er perfekte for matentusiaster som ønsker å ta matlagingen utendørs. Med alt fra praktiske arbeidsbenker til flotte kjøkkenløsninger med vask og vannkran, er det enkelt å finne noe som passer dine behov.

Å skape det ultimate utendørs kjøkkenet handler ikke bare om funksjonalitet; det handler også om å skape et samlingspunkt hvor mat, natur og samvær smelter sammen til uforglemmelige øyeblikk. Vårt utvalg strekker seg fra arbeidsstasjoner ideelle for tilbereding til den klassiske grillfesten, til sofistikerte utekjøkken som er utstyrt med alt du trenger for å forberede gourmetmåltider under åpen himmel. Disse kjøkkenløsningene er designet for å tåle elementene, samtidig som de tilbyr all komfort og bekvemmelighet av et innendørs kjøkken.

Enten du drømmer om å steke morgeneggene i frisk luft, eller å imponere gjestene med utsøkte grillretter, gir våre utekjøkken deg friheten til å utforske en verden av kulinariske muligheter utendørs. Med tillegg som innebygde vasker og oppbevaringsløsninger, kan våre utekjøkken transformere din matlaging og underholdning til en sømløs og nytelsesfull opplevelse. Besøk vår side for utekjøkken for å finne den perfekte løsningen som møter dine drømmer om et utendørs kulinarisk paradis.

OutLounge – Utekjøkken

 

10. Minimalistisk Eleganse

For de som foretrekker en mer minimalistisk tilnærming, tilbyr vi elegante, enkle møbler som fokuserer på funksjonalitet og stilren design. Dette gir et tidløst uterom som aldri går av moten.

Den minimalistiske tilnærmingen til uteromsdesign handler om å skape et rolig og balansert rom som inviterer til avslapning og refleksjon. Ved å velge møbler med rene linjer og enkelhet i form, kan du oppnå en følelse av orden og harmoni som komplementerer det naturlige landskapet. Vårt utvalg av minimalistiske hagemøbler er nøye kuratert for å tilby både komfort og stil, uten å overvelde sansene. Fra slanke loungesett til funksjonelle spisebord som smelter inn i omgivelsene, er hvert stykke designet med tanke på både estetikk og livsstil.

Investering i minimalistiske hagemøbler betyr ikke at du må ofre personlighet eller komfort. Tvert imot, våre møbler er designet for å tilby optimal komfort og holdbarhet, samtidig som de beholder en visuell letthet og luftighet. Dette gjør dem til et ideelt valg for de som ønsker å skape et uterom som føles både innbydende og organisert. Utforsk vår samling av minimalistiske hagemøbler for å finne de perfekte stykkene som vil forvandle ditt uterom til en elegant oase av ro.

Minimalistiske hagemøbler

 

Utforsk Vårt Utvalg for Ditt Perfekte Uterom

På Netthandelen.no er vi dedikert til å hjelpe deg med å realisere drømmen om det perfekte uterommet for 2024. Med et omfattende utvalg som spenner fra de siste trendene i hagemøbler til bærekraftige løsninger og smart belysning, står vi klare til å møte ethvert behov og enhver stil.

Enten målet er å skape en frodig grønn oase, finne de perfekte møblene for avslapning og samvær, eller oppdatere uteplassen med innovative og funksjonelle tillegg, har vi de nødvendige ressursene for å bringe din visjon til liv. Besøk oss i dag for inspirasjon og alt du trenger for å gjøre hagen din klar for det nye året, og la oss sammen utforske mulighetene for å transformere uterommet ditt til et sant paradis.

For Hagemøbler

Spisegrupper: Skap det perfekte utendørs spiseområdet for familie og venner.

Sofagrupper: Ønsker du en avslappende lounge-følelse? Våre sofagrupper er svaret.

Solsenger: Nyt solen i maksimal komfort med våre justerbare solsenger.

Kafésett: Perfekt for mindre uterom eller balkonger, våre kafésett maksimerer bruken av begrenset plass.

Allværsmøbler: For møbler som krever mindre vedlikehold, og tåler mer vær og vind, sjekk ut våre allværsmøbler

 

For Uterom

Pergolaer: Definer ditt uterom med våre elegante pergolaer.

Paviljonger: Tilbyr beskyttelse og stil, våre paviljonger er perfekte for enhver uteplass.

Utekjøkken: Ta matlagingen utendørs med våre utekjøkken og grillstasjoner.

Drivhus: Forleng dyrkingssesongen og beskytt dine planter med et drivhus fra vårt sortiment.

Markise: Nyt uterommet ditt gjennom alle sesonger med våre markiser.

Varmelamper: Forleng de koselige kveldene utendørs med våre varmelamper.

Hageinteriør og Lys: Skap den rette atmosfæren med vårt utvalg av hageinteriør og belysningsløsninger.

Netthandelen.no er vi dedikert til å tilby produkter som ikke bare følger de siste trendene, men som også står for kvalitet og varighet. Utforsk vårt omfattende utvalg i dag og finn alt du trenger for å gjøre uterommet ditt til et personlig paradis.