Tilbake til Vi snakker hage
Utestue, Spisegruppe modell Susanna

Utestue

Sist endret 07.09.2023 13:22:37

Mange av oss syntes både våren og sommeren er for kort og ønsker oss flere utedager. Flere og flere drømmer om en hagestue! Et slikt «rom» gir oss følelsen av å kunne nyte utelivet selv når høsten banker på døren, Det kan være riktig så koselig å sitte ute – under tak, når vær og vind herjer.

Kjært barn har mange navn, og selv om vår artikkel er kalt opp etter våre utestuer, passer det like godt for deg som kaller det vinterhage, vinterstue, hagestue, eller annet. Det er mange nordmenn som drømmer om å bygge en vinterhage som kan brukes hele året, uavhengig av temperaturer og værforhold utendørs. En utestue er gjerne plassert inntil boligen, eller frittstående i hagen. Hos netthandelen.no kan du finne utestuer, som enten monteres til huset, eller en frittsåtende variant som gir deg den deilige følelsen av mer plass. Begge våre varianter, Utestue San Remo og Utestue Ledro, er produsert av kvalitetsleverandøren Canopia by Palram. Materialene som brukes er i hovedsak aluminium og polykarbonat som gir et reisverk av bra kaliber, og utestuene kommer med hele 10 års garanti!

Med aluminiumsrammen, takplater av polykarbonat, og tre doble skyvedører sitter man tørt og godt beskyttet uansett vær og vind. Dørene kan låses, og takrenner er inkludert i pakken! San Remo kommer i både grå og hvit.

(Artikkelen fortsetter under bildet)
Utestue San Remo - Grå

Utestue Ledro kommer med mørke aluminiumsprofiler som sørger for et ekslusivt og delikat utseende. Med to doble og låsbare skyvedører, som kan plasseres på valgfri side, er dette en fleksibel utestue som kan plasseres frittstående i hagen, på terrassen eller verandaen. Leveres med integrerte takrenner og luftventil i taket.

I utestuer med klart polykarbonat sitter du i lyse omgivelser og kan betrakte naturen eller hagen din i all sin prakt.

(Artikkelen fortsetter under bilde)Utestue Ledro

 

Innreding

I utestuen skal man finne hvilepulsen – det er tid for ro og hygge. Sørg for å innrede den i en lun stemning, slik at vær og vind kan storme på utsiden uansett årstid, og du likevel har en god atmosfære på innsiden av stua. Noen av våre enkle tips:

  • Bruk et uteteppe under sitteplassen, det gir en innrammet og hyggelig atmosfære
  • Unn deg en varmelampe som kan gi varme på ruskete kvelder
  • Sett ut blomsterpotter og/ eller plantekasser, og fyll dem med sesongens planter – ingenting er mer kos enn å ta litt av naturen inn. Lyng er en stemningskaper.
  • Heng opp stemningsfulle lyslenker
  • Sist, men ikke minst: ta med deg favorittsyslene dine ut! Skaff deg en hylle eller et avlastningsbord, og sett frem bøker og strikketøyet

Når det kommer til innredningen, så er det litt opp til hver og en hva som er ønskelig. Du kan velge å innrede den med en spisegruppe, sofagruppe, lenestoler, eller kanskje et par stoler med bord imellom. Valget er ditt, og det er mye å velge i! Hos oss i Netthandelen.no tilbyr vi en rekke modeller som kan passe ditt behov, og her kommer våre favoritter. OBS! Mange av våre produkter innehar funksjonene AR (Augmented Reality) og 3D, som gjør at du kan se produktet hjemme hos deg ved å skanne en QR-kode med mobilen! Ønsker du å se hvordan dette funker, sjekk ut vår artikkel om AR her.

Spisegruppe modell Chania

Chania er et klassisk hagesett med sofa, bord og to komfortable stoler. Settet har en aluminiumsramme dekket av fletting rotting, laget av polyetylen som har veldig god holdbarhet. Samtidig er det både miljøvennlig og gjenvinnbart. Putene har en tykkelse på ti cm, og har avtagbare trekk som kan vaskes på 30 grader (pynteputer på bildene medfølger ikke). 

Spisegruppe modell Chania

 

Sofagruppe modell Palermo

Dette er en romslig sofagruppe bestående av hjørnesofa, stol og bord. Kunstrottingen har en børstet overflate som gir et ekslusivt preg, putetrekket er av spunnet polyestermateriale som er mykt og slitesterkt, samtidig som det minner om bomull. Putene på Palermo har også en tykkelse på ti cm med avtagbare trekk som kan vaskes på 30 grader (pyntepyter på bilder medfølger ikke). Er du ute etter møbler med samme farge og puter, sjekk ut Susanna, Milano, og Roma.

Sofagruppe modell Palermo

 

Hagesett modell Sunniva

Nok en flott hagegruppe fra InGarden, bestående av to regulerbare lenestoler med fotskammel, samt et lite kaffebord. Stolene har justerbar rygg, og putene er laget av olefin med avtagbare trekk. Sitteputene har en tykkelse på åtte cm, som sikrer en behagelig og god sittekomfort (pynteputer medfølger ikke). Er du ute etter møbler med samme farge på putene, sjekk ut Sofia.

Hagesett modell Sunniva

 

Peisbord modell Søgne

Prikken over i'en vil være et peisbord, som med sine lune flammer skaper en magisk stemning. Dette er et elegant peisbord som virkelig gir uteplassen det lille ekstra. Bordet er gassdrevet, varmer godt, og er en pryd for øyet! Gassbeholderen skjules under bordet, og det er trinnløs justering av varme/ flammer, og det er enkel og sikker opptenning med elektrisk tenner. Bordflaten har en glasstopp med betong-look, tidsriktig og moderne utseende, og passer like godt hele året! Leveres med dekorstein og gassregulator, og passer med fem kg komposittflaske.

Peisbord modell Søgne

 

Som nevnt tidligere, så skaper det en god stemning å ta naturen inn. Her ser du noen av våre blomsterpotter og plantekasser:

Blomsterpotter - Mathilde Blomsterpotter – Cassandra Plantekasser – Vilja

Blomsterpotter

Blomsterpotter

Plantekasser

Sett av 3 stk - Mathilde

Sett av 3 stk - Cassandra

Sett av 3 stk - Vilja

1.390,-

1.390,-

1.490,-

Kjøp nå

Kjøp nå

Kjøp nå

 

Dette var noen av våre tips til utestua, og våre favoritter når det kommer til innredning. Er du på utkikk etter andre ting å innrede utestua med, sjekk ut vår kategori "Til Utestua" under, og finn ditt produkt! Deler du vår artikkel på sosiale medier, gjerne tagg oss med @netthandelen.no, og sjekk ut våre andre artikler for mer inspirasjon!

Til Utestua