Tilbake til Vi snakker hage
VI hjelper deg å innrede garasjen din

Vi hjelper deg å innrede garasjen din

Sist endret 07.06.2023 14:32:56

Har du en garasje som du ikke får bilen inn i? Står de 10 siste flyttekassene, div verktøy, dekk til bilen osv tilfeldig plassert rundt omkring i garasjen din? Det var vel ikke slik garasjen din skulle se ut når du bygget den eller kjøpe huset som hadde garasjen du alltid hadde drømt om. Her er våre beste tips til hvordan du kan innrede garasjen din så den faktisk blir slik du så for deg.

Finn ut hva ditt egentlige behov er og planlegg ut ifra hva dette.

  1. Ønsker du å få en oversiktlig og ryddig garasje?
  2. Er du en hobby mekker og bilvasker entusiast?
  3. Eller vil du innrede garasjen som et profesjonelt verksted?

Hvis vi tar utgangspunkt i at de tre nevnte behovene ovenfor dekker de aller fleste, så har vi laget våre anbefalinger utifra disse. Trykk på artikkelen som er mest relevant for deg, og få tips til hvordan du begynner, og hvilke produkter vi vil foreslå for ditt bruk.

Få det ryddig og oversiktlig

For hobbymekkere og bilvaskentusiaster

For deg som ønsker en proff garasje

Begynn gjerne på første trinn, og bygg deg oppover til tredje. For deg som ønsker en proff garasje, så kan det fortsatt hende at produkter og tips fra første artikkel er relevant for deg, samtidig som at du som kjenner deg mest igjen i første artikkel kan få inspirasjon fra tredje! Målet med disse artiklene er å kunne videreføre våre tips, triks og anbefalinger til ditt verksted, og ikke at det skal være noen fasit for alle som leser. Vi håper absolutt du sitter igjen med noe inspirasjon etter dette for å gjøre hobbyrommet, garasjen, eller verkstedet mer ryddig og oversiktlig! Til slutt så vil vi nevne følgende:

- Vi har flere produkter som kan plasseres hjemme ved AR, eller utforskes som 3D-modell. Lær hvordan du bruker det her
- Alle våre varer er lagerførte
- Vi har meget gunstige leverings betingelser
- Rask levering (1 – 4 virkedager)
- Alle våre produkter er til best mulig pris, nemlig – FERDIG PRUTA!

 

Netthandelen.no – Geniale løsninger!