Gå til hovedinnhold

Fast lav frakt

Rask levering (1-4 virkedager)

Vi leverer på døren

Kjøp nå - betal senere

Tilbake til Vi snakker hage
Hagesett modell Sunniva

Balkongmøbler

Sist endret 02.05.2023 08:31:13

Har du en balkong du ønsker å nyte våren og sommer på, men syntes det er vanskelig å finne utemøbler? Når man skal velge balkongmøbler, er det viktig å tenke på både estetikk og funksjonalitet. Balkongen kan være en flott utvidelse av stuen, men det kan også være en utfordring å finne passende møbler som er holdbare og komfortable. Har du få kvadratmeter til rådighet er det lurt å tenke komfort. Kanskje du bare har plass til en stol – da bør den være god!

Hvilke balkongmøbler passer meg?

Hos Netthandelen.no tilbyr vi et bredt utvalg av balkongmøbler, inkludert hagesett, kafésett og hagestoler. Hagesett er et flott alternativ for de som ønsker en helhetlig løsning, og som vil ha plass til å spise og slappe av på balkongen. Kafésett er et annet alternativ for de som ønsker å nyte en kopp kaffe eller et glass vin på balkongen, og er ofte mer kompakte enn hagesett. Hagestoler er et godt valg for de som ønsker fleksibilitet, da de kan flyttes rundt etter behov og ofte tar mindre plass enn hagesett og kafésett.

Når du velger balkongmøbler, er det også viktig å ta hensyn til størrelsen på balkongen. Hvis balkongen er liten, kan det være lurt å velge møbler som er enkle å lagre og flytte på. Foldbare stoler og bord er et godt valg for de som ønsker å maksimere plassen på balkongen. Hvis balkongen er større, kan det være lurt å velge større møbler som gir god plass til å slappe av og nyte utendørs livet.

Se alle hagemøbler her

Daybed modell Jenny

Er du av typen som liker å lese en god bok og nyte solen så er Jenny perfekt! Her er det bare å krype oppi og la hvilepulsen komme. Jenny er en fantastisk god daybed/kurvstol. 

Daybed modell Jenny

3.490,- KJØP HER  

Jenny er et flott tilskudd til ethvert hjem eller uterom. Med sitt moderne og elegante design passer den perfekt for de som ønsker en kombinasjon av stil og komfort, og kan fint brukes både inne og ute, slik at du kan nyte den på terrassen, balkongen eller i stuen. Den er laget med en rottingbase som gjør at daybeden er både lett og robust på samme tid. Med sitt stilige og moderne utseende vil Jenny være en flott og praktisk daybed som gir deg muligheten til å slappe av og nyte livet, både inne og ute. Les mer om daybeden "Jenny" og dens egenskaper her!

Stol med fotskammel – modell Oslo

Oslo er en annen favoritt som er perfekt for late dager i solen, og det medfølger fotskammel så bena kan legges høyt.

Stol med fotskammel modell Oslo

2.990,- KJØP HER

Modell Oslo er den perfekte hagestolen for de som ønsker å slappe av ute i hagen, inne i hagestuen eller på terrassen. Vår anbefaling er å ha den i hagestuen eller under tak, da rammen er stål og rustvann kan forekomme ved regnvær. Hvis plassert ute, vil vi hvert fall råde deg til å ta den inn under tak eller innendørs når den ikke er i bruk. Stolen kommer med en fotskammel, som gjør at du kan justere slik at den passer perfekt til din avslapning. Med sitt moderne design, puter på 10 cm og grå farge vil Oslo stolen passe inn i de fleste hagestuer eller uterom. Hvis du ønsker å ta din utendørs avslapning til et nytt nivå, er Stol med fotskammel modell Oslo et flott valg. Sjekk ut AR- og 3D-modellen, flere bilder, og mer info om Oslo her!

Hagestol modell Amadeus

Er du en av dem som liker den mer minimalististe stilen, så er Amadeus et supert alternativ, også den leveres med fotskammel. Det som ekstra kjekt med denne hagestolen er at den er laget i Sunbrella materiale som tåler regn og er hurtigtørkende. Altså ingen uteputer som må tas inn eller lagres når uværet kommer. 

Hagestol modell Amadeus

2.990,- KJØP HER  

Amadeus er en populær stol som kommer i tre vakre farger: Curacao, Mint og Blush. Stolen er laget av et værbestandig materiale som gjør at ketchup, vin, kaffe og andre søl enkelt kan skylles av eller renne gjennom stoffet. Derfor er dette et utmerket valg for de som ønsker seg hagemøbler som både ser flott ut og er praktiske. Hagestolen Amadeus er designet for å være både stilig og komfortabel, med en slitesterk ramme av aluminium og et komfortabelt sete og ryggstøtte. Med sitt elegante utseende og høye kvalitet, vil denne stolen definitivt bli et flott tilskudd til enhver hage eller uteplass. Trykk her for å utforske mer av Amadeus med 3D-modellen av stolen, plassere den hjemme ved hjelp av AR, eller for å lese mer info!

Tilbehør til balkongen

For å skape en slags «sone» der du plasserer utestolen din, kan det være utrolig flott å sette en parasoll over stolen. Dette vil bidra til å skape et slags «rom i rommet»-følelse. Samme effekt vil det å legge et uteteppe under utestolen din gi.

Parasoll med fot – Hawaii & Uteteppe – sort

Parasoll: 1.490,- KJØP HER
Uteteppe: 399,- KJØP HER


Et tips for å utnytte plassen ekstra godt er å plassere ting i høyden og det kan du til og med gjøre med utemøblene. Velger du en hengestol som for eksempel Bali eller Fiji, får du stolen litt opp i høyden og det frigis mer plass til å sett blomsterkrukker eller lignende på gulvet.

Bali, Fiji, Plantekasser & Utepotter

Bali: 2.990,- KJØP HER
Fiji: 2.490,- KJØP HER

Se alle hagestoler her

Plantekasser & Utepotter

Kafésett

Et kafesett er perfekt om man er to som skal bruke balkongen, og netthandelen.no har flere varianter å tilby Roma er den mest kjente klassikeren i kategorien. Super komfortable lenestoler med fotskammel og et bord. Utrykket på Roma er eksklusivt. Med sin nøttebrune, børstede rotting og lyse puter, oser det av kvalitet.

Hagesett modell Roma – nøttebrun

5.990,- KJØP HER

Sunniva og Kari er hagesett i samme sjanger, men utmerker seg da de har nedleggbare stolrygger. Her er det bare å legge seg flatt etter middagen og nyte. Disse settene «ruver» litt, så om du har litt liten plass for dem, så er Anne, Bahamas og Line verdt å ta en tupp på. Disse rotttingsettene er kjempefine og du får mye for pengene.

Hagesett modell Sunniva & Hagesett modell Kari

Hagesett modell Anne & Hagesett modell Bahamas & Hagesett modell Line

Hagemøbler | Kafésett (og hagesett)

Til de med minimalistisk stil, er Felix et godt alternativ. Samme funksjon som Kari og Sunniva, men i aluminium kontra rotting. Et fantastisk godt sett, med tykke gode puter.

Hagesett modell Felix

Personen på bildet er ca. 165 cm

Et moderne og elegant hagesett som modell Felix, vil passe perfekt til enhver uteplass. Settet inkluderer to komfortable reclinere, to fotskamler og ett bord, og vil gi deg en behagelig opplevelse i solen. Stolryggen kan enkelt legges ned ved å trykke på en knapp på siden, slik at du kan slappe av og nyte solen på en annen måte. Hagesettet er designet for å være holdbart og værbestandig, og vil derfor vare lenge. Med sitt moderne design og funksjonalitet, vil hagesettet modell Felix være et flott tilskudd til din uteplass.

8.790,- KJØP HER

Hagesettet Cleo er årets nyhet og det er en skikkelig stolthet for oss å presentere, To stoler i stilrent design, med kanskje verden beste pute i. Sitterammen er i textilen, noe som gir svært god sittekomfort, pg på toppen denne deilige puten. Materialet er laget i spesialbehandlet olefin, som gjør at det er vann og smuss avvisende. Puten kan ligge ute i regnet og er hurtigtørkende! Cleo kommer i både sort og hvit.

Hagesett modell Cleo

3.990,- KJØP HER

Hagesett Hannah, er et kafesett i teak familien. Dette settet er også meget smart og plassbesparende. Det er klappstoler, noe som gjør det enkelt å sette bort om du ønsker bruke plassen til noe annet. Med få kvadratmeter er det sannsynligvis ikke plass til store loungemøbler, men det betyr ikke at du ikke kan oppnå komfort og hygge på balkongen din! Bruk plassen smart!

Hagesett modell Hannah

1.490,- KJØP HER

Hos Netthandelen.no tilbyr vi balkongmøbler i ulike stiler og farger, slik at du kan finne det som passer best til ditt uterom. Vi har også et bredt utvalg av møbler laget av ulike materialer, inkludert aluminium, kunstrotting og tre. Les mer om materialene i produktbeskrivelsene for å finne ut hva som passer best for deg og dine behov.

En annen fordel med å handle balkongmøbler hos Netthandelen.no er vår enkle og praktiske nettbutikk. Vi tilbyr rask og sikker levering, og har også en enkel returordning hvis du ikke skulle være fornøyd med produktet. Kjøper du balkongmøbler hos oss, kan du være trygg på at du får kvalitetsmøbler til en god pris.


 •  
  Fast lav frakt
 •  
  Rask levering
  1-4 virkedager
 •  
  Vi leverer på døren
 •  
  Kjøp nå - betal senere