Tilbake til Vi snakker hage
Ti fantastiske hagetrender for 2023

Ti fantastiske hagetrender for 2023

Sist endret 16.05.2023 09:49:55

Utforsk de nyeste trendene innen hagedesign og oppdater hagen din med de mest stilige og moderne elementene.

Skap din drømmehage med Netthandelen.no

Det er noe spesielt med å ha en vakker hage som er tilpasset din personlige stil og reflekterer de nyeste trendene innen hagedesign. Hvert år bringer med seg nye ideer og inspirasjon til hvordan vi kan skape et uterom som er både funksjonelt og estetisk tiltalende. I 2023 er det ingen unntak, og det er mange spennende trender som kommer til å prege hagedesignverdenen.

Utforsk de nye trendene innen hagedesign

Enten du er en dedikert hageentusiast eller bare ønsker å gi hagen din en oppdatering, er det på tide å utforske de ti fantastiske hagetrendene for 2023.

 1. Bærekraftige hager: I tråd med den økende bevisstheten om miljøvern og bærekraft, er bærekraftige hager en av de fremtredende trendene for 2023. Dette innebærer bruk av økologiske materialer, resirkulering av regnvann, kompostering og bruk av naturlige insektmiddelalternativer. Bærekraftige hager er ikke bare gode for miljøet, men de skaper også et harmonisk og sunt utemiljø.
 2. Urban hagebruk: Med stadig flere mennesker som bor i byområder, blir urban hagebruk stadig mer populært. Dyrking av grønnsaker, urter og blomster i små hager, potter eller vertikale vegger blir en vanlig praksis. Dette gir muligheten til å nyte friske avlinger og skape en grønn oase midt i byens travelhet.

  (artikkelen fortsetter under bildet)
  Drivhus | Palram - Canopia Minidrivhus
 3. Naturlige materialer: Bruken av naturlige materialer som tre, stein, rotting og bambus er en trend som kommer til å dominere hagedesignet i 2023. Disse materialene skaper en organisk og jordnær følelse, samtidig som de gir et varmt og innbydende utseende til hagen.

  (artikkelen fortsetter under bildene)
  Hagemøbler | Teak
  Hagemøbler | Rotting

 4. Multifunksjonelle uterom: Hager blir i økende grad sett på som utvidelser av hjemmet. Derfor er det viktig å skape multifunksjonelle uterom som kan brukes til avslapning, underholdning og sosiale sammenkomster. Integrering av utendørs kjøkken, spiseområder og loungeområder er nøkkelen til å skape et allsidig uterom.

  (artikkelen fortsetter under bildene)
  Hagemøbler | Modeller med hev-og-senk bord
  Uterom | Utekjøkken

 5. Fargerike hager: Farge er tilbake på moten i hagedesign. Bort med det nøytrale og inn med fargerike blomsterbed, hengekøyer, puter og dekorative elementer. Våg å blande forskjellige farger for å skape en livlig og energisk atmosfære i hagen.
 6. Skulpturelle elementer: For å legge til et kunstnerisk preg i hagen din, kan du vurdere å inkludere skulpturelle elementer. Dette kan være moderne skulpturer, fontener, steinarrangementer eller pergolaer. Disse skaper visuelle interessepunkter og legger til et unikt preg i hagen din. Skulpturelle elementer kan være samtalestartere og gi et estetisk løft til uterommet.

  (artikkelen fortsetter under bildene)
  Uterom | Pergola
  Uterom | Fontener

 7. Belysning for stemning: Riktig belysning kan forvandle hagen din om kvelden. I 2023 er stemningsbelysning en nøkkelkomponent i hagedesign. Bruk av LED-lys, lyslenker og spotlights kan skape en varm og inviterende atmosfære. Belysning av stier, trær og hageområder gir ikke bare estetisk appell, men også funksjonalitet og sikkerhet i mørket.
 8. Hagedekor: Hagedekor er en fantastisk måte å legge personlighet til hagen din. I 2023 ser vi en økning i bruk av dekorative elementer som fuglebad, hagefigurer, lykter, veggkunst og hengekøyer. Velg dekor som passer din stil og skaper et unikt preg i hagen.

  (artikkelen fortsetter under bildet)
  Uterom | Hageinteriør & lys


 9. Vertikale hager: Hvis du har begrenset plass i hagen din, kan vertikale hager være løsningen. Bruk av klatreplanter, espalier og hengepotter gir mulighet for å utnytte vertikale flater og skape en frodig og grønn hage selv på små områder.
 10. Avslapningsområder: Hagen er det perfekte stedet for avslapning og hvile. I 2023 er det en økt fokus på å skape avslapningsområder i hagen, som utendørs loungeområder, hengekøyer og daybeds. Skap et koselig og komfortabelt område hvor du kan slappe av, lese en bok eller nyte en kopp kaffe.

  (artikkelen fortsetter under bildet)
  Hagemøbler | Solseng


Bredt utvalg av stilige og moderne hagemøbler

Hos Netthandelen.no finner du et bredt utvalg av produkter som passer til de nyeste hagetrendene for 2023. Utforsk vårt sortiment av hagemøbler, dekor, belysning og tilbehør for å skape din drømmehage. Med vår enkle og brukervennlige nettbutikk kan du handle hageprodukter i ditt eget tempo og få dem levert rett hjem til deg.

Uansett om du ønsker å oppgradere hagen din med fargerike blomster, skulpturelle elementer eller skape et avslappende uterom, har vi produktene som passer til dine behov. Ta inspirasjon fra de nyeste trendene og gjør hagen din til et sted hvor du kan nyte utendørsopplevelser og skape vakre minner.

Besøk Netthandelen.no i dag og la oss hjelpe deg med å realisere din drømmehage for 2023. Vår ekspertise og brede utvalg av hageprodukter gjør det enkelt å skape et utemiljø som er både trendy og funksjonelt. Ta del i hagetrendene og skap en hage du vil elske å tilbringe tid i. Med vårt omfattende utvalg av hagemøbler, dekor og tilbehør, er du sikret å finne alt du trenger for å skape den perfekte hagen.

Våre hagemøbler kommer i ulike stiler og materialer, slik at du kan finne noe som passer til akkurat din smak og preferanser. Enten du foretrekker moderne og minimalistisk design, rustikk og landlig sjarm eller klassisk eleganse, har vi sofagrupper, spisegrupper og loungeområder som vil imøtekomme dine behov. Våre produkter er laget av holdbare materialer som tåler vær og vind, og de er også komfortable og funksjonelle.

I tillegg til hagemøbler tilbyr vi et bredt utvalg av hagedekor og tilbehør som vil legge til den perfekte finishen i hagen din. Fra vakre blomsterpotter og fontener til belysning og tekstiler, kan du skape en personlig og unik atmosfære i uterommet ditt.

🪑 Hagemøbler
🏡 Uterom
🍅 Drivhus
🔪 Utekjøkken
🪴 Plantekasser & Utepotter
💡 Hageinteriør & lys
⛲️ Fontener

Kundeservice, enkel nettbutikk og rask levering

Ved å handle hos Netthandelen.no kan du dra nytte av vår gode kundeservice, enkel nettbutikk og rask levering. Vi jobber kontinuerlig med å tilby deg de beste produktene til konkurransedyktige priser, slik at du kan realisere din drømmehage uten å sprenges budsjettet.

Utforsk vårt utvalg av hagemøbler og tilbehør i dag, og la oss hjelpe deg med å skape en hage som vil imponere og glede deg i lang tid framover. Uansett om du ønsker å skape et utendørs paradis for avslapning og underholdning, eller om du ønsker å dyrke dine egne grønnsaker og blomster, er vi her for å hjelpe deg med å gjøre hagedrømmen din til virkelighet.

Besøk Netthandelen.no nå og la oss bli din partner i å skape en hage du vil være stolt av. Vi er dedikert til å tilby deg de beste produktene, inspirasjonen og veiledningen du trenger for å skape en fantastisk hageopplevelse. Ta det første skrittet mot en vakker og funksjonell hage i dag og la oss være med på reisen.

Netthandelen.no - Din partner i å skape drømmehagen