Vi snakker hage

Netthandelen lanserer AR!

Netthandelen lanserer AR!

Nå kan du utforske flere av våre produkter i AR og 3D! Sistnevnte er kanskje et kjent begrep for de fleste, men er du en av de som har hørt lite om AR, eller kanskje ikke i det hele tatt? I denne artikkelen forklarer vi hva dette er, hvordan du bruker det, og hvorfor det kan være smart for deg å bruke for å finne produktet for deg!

Les hele innlegget
Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Hvordan innrede uterommet eller spiseplassen

Å innrede uterommet skal være gøy! Men for mange kan det være både vanskelig og skummelt å sette i gang. Det er investering av både tid og penger, så man bør ha en liten plan før man setter i gang med innkjøp.

Les mer
Finn ditt basseng

Finn ditt basseng

Har du gått med en drøm om å få på plass et basseng i hagen eller på verandaen din i sommer? Men du er litt usikker på hvilket basseng du skal velge? Hva trenger du egentlig når det kommer til bassengets størrelse og ikke minst hva må du ha for å ivareta et sunt og deilig badevann i bassenget?

Les mer
Bålpanne med grillrist

Slik lager du en koselig bålplass i hagen

Å ha en bålplass i hagen er en flott måte å skape en koselig og avslappende atmosfære utendørs. Enten du vil nyte hyggelige kvelder med familie og venner eller bare slappe av alene, kan en bålplass være det perfekte tilskuddet til hagen din. Her vil vi gi deg en trinn-for-trinn guide om hvordan du kan lage din

Les mer
Bestway, Lay-Z-Spa | Hawaii Hydrojet Pro

Bestway Spabad: Helse i hver boble

Oppdag de transformative helsefordelene ved å bruke et spabad. Fra stressreduksjon og dyp avslapning til smertelindring og forbedret søvnkvalitet, gir et Bestway spabad fra Netthandelen.no en helhetlig tilnærming til velvære. Utforsk hvordan denne luksuriøse tillegget til hjemmet ditt kan forbedre din daglige livskvalitet og gi deg en følelse av fornyelse.

Les mer

Netthandelen Channel

Se alle videoer